0800 - 26 00 100 Bel ons Verzoek om terug te bellen

Project - Interzorg Assen

Interzorg biedt in Noord- en Midden-Drenthe ouderenzorg, zorg voor slechtzienden en blinden, jonge mensen met dementie, revalidatie, wijkzorg en meer. In samenwerking met Interzorg Noord Nederland en met .pet projectinrichters hebben we het nieuwe centraal bureau van Interzorg te Assen ingericht met beplantingen die geplaatst zijn in op maat gemaakte bakken op kasten en lockers en in roomdividers.

De wens was om een minimaal aantal soorten planten toe te passen in de kantoren en de algemene ruimten om zo voor een eenheid in het strakke design te zorgen.

Gekozen is voor een tweetal soorten planten op de kantoren en de centrale gangen (lockers) op de 1e etage. Hiermee is naast een duidelijke scheidingslijn tussen de werkplekken en de centrale ruimte ook een duidelijke looproute gecreëerd voor de medewerkers en de bezoekers. Op de begane grond is gekozen voor een Urban Jungle beplanting in de roomdividers om zo een leuke variatie aan te brengen en een huiselijke sfeer te creëren. De twee grote mobiele plantenbakken met Sanseveria beplanting maken de entree compleet.

Interzorg Assen

Project Specificatie

  • Opdrachtgever - Interzorg
  • Sector - Zorg
  • Locatie - Assen
  • Adviseur werkplekbeleving - Ruud van der Vegt
  • Belevingsexpert - Frits Jansen & Marco Hulshorst
  • Product - Interieurbeplanting
  • Dienstverlening - Adviseren, ontwerpen, realisatie, service & onderhoud

Meegenomen worden in de wereld van interieurbeplanting? Klik dan hier!

Onze diensten

Meer informatie en inspiratie

Bekijk onze 'Power of the plants' whitepaper voor wat extra overtuigingskracht!

Heeft u nog vragen? We horen ze graag.

Lees meer over Ambius en de diensten die we aanbieden, van interieurbeplanting tot geurbeleving, groene wanden, mosontwerpen en kerstdecoraties.