0800 - 26 00 100 Bel ons Verzoek om terug te bellen

Het gezonde tussendoortje voor op kantoor

U wilt graag fitte en vitale collega’s. Een dagelijks portie vers fruit helpt daarbij. Met de Ambius Healthsnack service maakt u het makkelijk voor uw collega’s om een bewust gezonde keuze te maken. Bovendien heeft u er zelf geen omkijken naar. Twee keer per week leveren wij in heel Nederland vers fruit op de werkplek.

 

Fruit is gezond

Fruit kent vele voordelen. Een dagelijkse dosis vitaminen bevordert de weerstand van uw medewerkers. Met onze healthsnacks ondersteunt u dus simpel het vitaliteitsbeleid van uw organisatie. Als goed werkgever geeft u met vers fruit blijk van uw betrokkenheid bij uw medewerkers. Fruit eten bevordert bovendien de productiviteit en verlaagt het ziekteverzuim.

Geef uw zieke medewerker een vitamineboost met de fruitmanden van Ambius. U bestelt de fruitmand eenvoudig via onderstaande link. Samen met een persoonlijke boodschap leveren wij de fruitmand bij de zieke collega af.

Wist u dat?...

Ambius doet een voorstel om de aanwezigheid van vers fruit zo goed mogelijk onder de aandacht te brengen. Zo zorgen wij er samen voor dat het fruit, de fruitboxen of de fruitdisplays goed zichtbaar zijn op de werkvloer. Met een aantrekkelijke presentatie met mooie displays en informatieve fruitkaartjes maken wij het voor uw medewerkers nog makkelijker om een gezonde keuze te maken.

Het is ook fiscaal aantrekkelijk om de Ambius Healthsnack te bestellen; deze service aan uw medewerkers valt onder de nihilwaardering en heeft geen invloed op de werkkostenregeling.

Ambius in uw regio

Meer informatie en inspiratie

Planten zien er niet alleen mooi uit, ze zorgen ook voor een gezonde omgeving. Ontdek de vele voordelen van het gebruik van interieurbeplanting.

Heeft u nog vragen? We horen ze graag.

Lees meer over Ambius en de diensten die we aanbieden, van interieurbeplanting tot geurbeleving, groene wanden, mosontwerpen en kerstdecoraties.