0800 - 26 00 100 Bel ons Verzoek om terug te bellen

Ambius Projecten

Of uw bedrijf nu een luxe 5-sterrenhotel is of een moderne kantooromgeving, onze adviseurs kunnen uw interieur op verschillende manieren vergroenen. Bekijk op deze pagina onze projecten ter inspiratie.

In wat voor soort project bent u geïnteresseerd?

Interieurbeplanting

Interieurbeplanting is belangrijk voor bedrijven en werkplekken. Dit komt voornamelijk doordat ze luchtzuiverende en andere gezondheidsvoordelen bieden voor iedereen in het gebouw. Bekijk hier onze interieurbeplanting projecten en ontdek wat Ambius voor u kan betekenen.

Verticale tuinen

Levend groene muren zijn een natuurlijke oplossing voor zowel binnen als buiten en een uitstekende basis voor een groen resultaat zoals bijvoorbeeld een natuurlijke afscheiding binnen een ruimtelijke omgeving.

Wij bieden een breed gamma aan groene wanden voor zowel binnen als buiten. Deze kunnen op elke locatie geplaatst worden zoals een muur of volledig vrijstaand als groene tussenwand in bijvoorbeeld een kantoor, receptie, winkel, hotel, school of ziekenhuis.

Kerstdecoratie

Wist u dat Ambius naast zaken als interieurbeplanting en groene wanden vooral de grootste leverancier is van kerstdecoraties in het zakelijke segment? Bij Ambius kunt u genieten van een sfeervolle en verzorgde kerst. Bekijk hier onze kerst projecten!

Extra vitaal op kantoor?

U wilt graag fitte en vitale collega’s. Een dagelijks portie vers fruit helpt daarbij.

 

Heeft u nog vragen? We horen ze graag.

Laat uw medewerkers genieten van heerlijk gekoeld plat of bruisend water.