0800 - 26 00 100 Bel ons Verzoek om terug te bellen

Wij zijn de experts in sfeerbeleving in Den Haag en alle omliggende plaatsen

Den Haag wordt ook wel ‘s-Gravenhage genoemd. Over het algemeen wordt Den Haag gebruikt, om aan te sluiten bij de buitenlandse benamingen van de stad. Ondanks dat Den Haag niet de hoofdstad is van Nederland, vervult het voor een groot deel de rol die in veel landen aan de hoofdstad is voorbehouden. Bijna alle ministeries en ambassades zijn in Den Haag gevestigd en de koninklijke familie woont in Wassenaar, nabij Den Haag en zal op termijn naar Den Haag verhuizen. Naast de ambassades zijn in Den Haag ook een aantal internationale rechtscolleges gevestigd, waardoor een grote internationale gemeenschap in Den Haag woonachtig en werkzaam is.

Hier zult u vaak onze producten tegen komen zoals onze groene verticale wanden, scenting en kerstdecoraties. Op de omliggende bedrijventerreinen bevinden zich veel klanten van ons waarvoor wij naast de interieurbeplanting ook vaak onze andere diensten leveren zoals fruit, bloemen, waterkoelers, sfeerplafonds en luchtreinigers.

Intressante diensten voor uw branche

Het hebben van mooie planten in uw interieur betekent meer dan alleen verfraaiing van uw werkomgeving. Profiteer van alle voordelen.

Levend groene muren zijn een natuurlijke oplossing voor zowel binnen als buiten en een uitstekende basis voor een natuurlijke afscheiding.

Een uniek geurende omgeving kan de merkwaarden versterken, de klantervaring verbeteren en de merkloyaliteit verhogen.

Sfeerbeleving voor uw bedrijf in Den Haag en omgeving

In Den Haag zijn veel hotels, hostels en B&B’s, en vanwege de vele toeristen en de studenten zijn er veel horeca ondernemingen en is er veel detailhandel en retail in het centrum. De overheid en de internationale organisaties zijn de grootste werkgevers in Den Haag. Veel van deze organisaties zijn gevestigd in kantoorpanden.

Voor de diverse ruimtes zoals hierboven beschreven zijn, bieden wij de totaal oplossing voor een sfeervolle en gezonde werkplek. Of het nu gaat over een gaaf design voor de inrichting met planten of verticale tuinen, optimale geurbeleving of luchtzuivering oplossingen onze experts staan voor u klaar!

Onze service medewerkers wonen in het gebied waar zij werken, waardoor ze snel ter plaatse kunnen zijn bij calamiteiten en er geen onnodige woon-werk kilometers worden afgelegd.

Opzoek naar inspiratie? Bekijk één van onze projecten en/of cases bij bestaande klanten!

Meer informatie aanvragen

* verplicht veld

Wij leveren uitsluitend aan de zakelijke klant op een zakelijk adres.

Extra vitaal op kantoor?

U wilt graag fitte en vitale collega’s. Een dagelijks portie vers fruit helpt daarbij.

Laat uw medewerkers genieten van heerlijk gekoeld plat of bruisend water.

Heeft u nog vragen? We horen ze graag.