0800 - 26 00 100 Bel ons Verzoek om terug te bellen

Milieu en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Postplant Kaartje

Ons product is groenbeleving. Het is onze overtuiging dat mensen beter presteren in een natuurlijke en groene omgeving. Het zit daarom in ons DNA verweven dat we met het allergrootste respect voor mens en milieu onze bedrijfsprocessen hebben ingericht.

Daarbij kijken we niet alleen naar onze directe invloed maar werken we ook met onze partners aan een duurzame keten. We reduceren onze milieu-impact door lokaal te opereren, duurzame logistiek en zijn continu opzoek naar duurzame en circulaire oplossingen in onze bedrijfsvoering. Daarnaast compenseren we onze resterende footprint met partners als Made Blue en Cool Earth.

Ambius en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze dienstverlening. Ambius waarborgt duurzaamheid in de gehele levenscyclus van de planten; vanaf de kweek en aankoop tot het onderhoud, hergebruik en het composteren. Ook zijn planten duurzaam door opname van CO2.

 

Als onderdeel van Rentokil Initial is Ambius al acht jaar lid van de Dow Jones Sustainability World Index (DJSWI). Daarmee behoren wij wereldwijd tot de 10% best presterende bedrijven als het gaat om duurzaamheid en verantwoord ondernemen.

 

Ambius verbindt zich met Made Blue en gaat het water voor de verzorging van haar planten spiegelen met water in ontwikkelingslanden. Een liter voor een liter: elke plantenbak van Ambius draagt direct bij aan investeringen in drinkwaterprojecten in ontwikkelingslanden.

Sustainability infographic

  • Onze producten milieuvriendelijk te produceren tegen eerlijke prijzen.
  • Zoveel mogelijk te recyclen.
  • Ons afval te scheiden en dit te verwerken volgens strenge richtlijnen.
  • Ons te focussen op CO2-reductie, biologisch afbreekbare producten te gebruiken en verspilling tegen te gaan.
  • VCA** certificaat als blijk van veilig en gezond werken.

Ambius in uw regio

Meer informatie en inspiratie

Kerst extra bijzonder maken? Denk aan de vele mogelijkheden van scenting

Heeft u nog vragen? We horen ze graag.

Lees meer over Ambius en de diensten die we aanbieden, van interieurbeplanting tot geurbeleving, groene wanden, mosontwerpen en kerstdecoraties.