0800 - 26 00 100 Bel ons Verzoek om terug te bellen

Wij zijn de experts in sfeerbeleving in Apeldoorn en alle omliggende plaatsen

Apeldoorn is een stad met historie, waar het om het Koningshuis gaat. Er is veel toerisme en dagjesmensen die komen voor Paleis het Loo, de Koningin Julianatoren en de Apenheul. Apeldoorn heeft veel kleinere winkelcentra, rondom de Korenstraat is grootste winkelcentrum. In het centrum is veel horeca te vinden. Daarnaast zijn er in Apeldoorn veel grote kantoorgebouwen, in een groene omgeving.

Hier zult u vaak onze producten tegen komen zoals onze groene verticale wanden, scenting en kerstdecoraties. Op de omliggende bedrijventerreinen bevinden zich veel klanten van ons waarvoor wij naast de interieurbeplanting ook vaak onze andere diensten leveren zoals fruit, bloemen, waterkoelers, sfeerplafonds en luchtreinigers.

Intressante diensten voor uw branche

Het hebben van mooie planten in uw interieur betekent meer dan alleen verfraaiing van uw werkomgeving. Profiteer van alle voordelen.

Levend groene muren zijn een natuurlijke oplossing voor zowel binnen als buiten en een uitstekende basis voor een natuurlijke afscheiding.

Een uniek geurende omgeving kan de merkwaarden versterken, de klantervaring verbeteren en de merkloyaliteit verhogen.

Sfeerbeleving voor uw bedrijf in Apeldoorn en omgeving

Apeldoorn heeft veel winkelgelegenheid. De meeste winkels bevinden zich in de binnenstad. Daarnaast zijn er meerdere winkelcentra in de stad. Naast de detailhandel en horeca heeft Apeldoorn veel grote kantoorgebouwen en meerdere bedrijventerreinen.

Voor de diverse ruimtes zoals hierboven beschreven zijn, bieden wij de totaal oplossing voor een sfeervolle en gezonde werkplek. Of het nu gaat over een gaaf design voor de inrichting met planten of verticale tuinen, optimale geurbeleving of luchtzuivering oplossingen onze experts staan voor u klaar!

Onze service medewerkers wonen in het gebied waar zij werken, waardoor ze snel ter plaatse kunnen zijn bij calamiteiten en er geen onnodige woon-werk kilometers worden afgelegd.

Opzoek naar inspiratie? Bekijk één van onze projecten en/of cases bij bestaande klanten!

Meer informatie aanvragen

* verplicht veld

Wij leveren uitsluitend aan de zakelijke klant op een zakelijk adres.

Extra vitaal op kantoor?

U wilt graag fitte en vitale collega’s. Een dagelijks portie vers fruit helpt daarbij.

Laat uw medewerkers genieten van heerlijk gekoeld plat of bruisend water.

Heeft u nog vragen? We horen ze graag.