0800 - 26 00 100 Bel ons Verzoek om terug te bellen

Uw partner voor de Kerst!

Wist u dat Ambius naast zaken als interieurbeplanting en groene wanden vooral de grootste leverancier is van kerstdecoraties in het zakelijke segment? Bij Ambius kunt u genieten van een sfeervolle en verzorgde kerst. Onze medewerkers zijn getraind en hebben een ruime ervaring in het opbouwen en installeren van de kerstdecoraties. Zij werken altijd volgens de geldende voorschriften en veiligheidseisen, uitsluitend met getest en goedgekeurd materiaal.

Of u nu kiest voor mooie guirlandes, kransen of voor een kerstboom, het draagt bij aan de echte kerstsfeer. Na de feestdagen zorgen onze medewerkers ervoor dat alles weer netjes wordt opgeruimd. Ambius ontzorgt van begin tot eind. Wilt u ook genieten van een sfeervolle en zorgeloze kerst? Bestel nu eenvoudig en snel uw kerstdecoraties door te bellen naar 0800 - 2600 100 voor meer informatie.

Klik dan hier om direct om naar onze speciale kerstwebsite te gaan.

Opzoek naar inspiratie? Bekijk één van onze projecten en/of cases bij bestaande klanten!

Wilt ook genieten van een sfeervolle en zorgeloze kerst? Ambius neemt u het werk uit handen en zorgt voor een kerst met een gouden randje. Download onze Kerstbrochure voor meer informatie!

Meer informatie aanvragen

* verplicht veld

Wij leveren uitsluitend aan de zakelijke klant op een zakelijk adres.

Kerst is bij uitstek een periode waarin sfeer en beleving extra aandacht verdienen. Ambius neemt het werk uit handen en zorgt voor een compleet aangeklede kerstsfeer.

We laten u graag in het kort zien hoe wij dit doen:

Onze kerstbomen bestaan uit gecombineerd PE & PVC materiaal voor een zeer volle en natuurgetrouwe uitstraling.

Door onze stylisten zijn 12 verschillende kleurpakketten samengesteld in mooie trendkleuren met zowel traditionele als moderne combinaties.

Wij hebben gekozen voor geïntegreerde, warm white ledverlichting. Alle producten zijn voorzien van een keurmerk.

De uitvoering van onze kerstservice doen wij volledig in eigen beheer en met onze eigen medewerkers. Alle kerstdecoraties liggen op voorraad in het warehouse.

Onze kerstbomen en decoratie zijn vervaardigd van brandvertragend materiaal en gecertificeerd waardoor de brandveiligheid gewaarborgd kan worden.

Onze kerstservice wordt uitgevoerd door onze eigen goed opgeleide servicemedewerkers van Ambius en zijn in het bezit van een VOG en VCA certificaat.

Ambius in uw regio

Meer informatie en inspiratie

Kerst extra bijzonder maken? Denk aan de vele mogelijkheden van scenting

Heeft u nog vragen? We horen ze graag.

Lees meer over Ambius en de diensten die we aanbieden, van interieurbeplanting tot geurbeleving, groene wanden, mosontwerpen en kerstdecoraties.