0800 - 26 00 100 Bel ons Verzoek om terug te bellen

Kwaliteit

Bij Ambius staat kwaliteit hoog in het vaandel. Met ons professionele assortiment creëren wij een uniek aanbod dat een nieuwe standaard zet in de markt. Onze kerstbomen zijn vervaardigd uit een combinatie van PE en PVC materiaal, wat zorgt voor een uitzonderlijk natuurgetrouwe uitstraling. Hierdoor bieden wij bomen van de beste kwaliteit, perfect voor wie enkel het beste wil tijdens de feestdagen.

Decoratie

Altijd de juiste sfeer en gewenste uitstraling. Door onze stylisten zijn 12 verschillende kleurpakketten samengesteld in mooie trendkleuren. Ze vormen een pallet van traditionele en moderne combinaties waardoor er voor elke setting en sfeer een geschikt kleurpakket te vinden is. Naast deze kleurpakketten bieden we ook een add-on pakket aan (vraag naar de mogelijkheden), dat bestaat uit decoratie anders dan kerstballen.

Download hier het overzicht van onze kleurpakketten. 

Veiligheid

Sfeer is belangrijk maar, veiligheid staat voorop. De verlichting is de basis van een mooi gedecoreerde kerstboom. De kleur van de verlichting, het aantal lampjes en de verdeling is daarbij essentieel. Om die reden hebben wij gekozen voor geïntegreerde, warm white ledverlichting. Tijdens de productie worden deze verwerkt in de boom voor een perfecte lichtverdeling. Daarnaast zijn de lampjes kleiner dan traditionele kerstlampjes. Door het grote aantal lichtjes zal de boom een stralend effect hebben zowel overdag als in de avond. Alle producten zijn voorzien van een keurmerk.

Kerstservice

Onze kerstservice neemt graag al het werk uit handen. De uitvoering van onze kerstservice doen wij volledig in eigen beheer en met onze eigen medewerkers.

In ons warehouse in Duiven liggen alle kerstdecoraties op voorraad. Zo kunnen we snel inspelen op uw vraag en controleren we elke order voordat deze naar de klant gaat. Vanuit dit centrale punt zorgen we dat de regionale steunpunten, eenvoudig en efficiënt worden bevoorraad. Eenmaal bij u op locatie leveren we een snelle service in het opbouwen en uitvouwen van de kerstbomen en decoraties

Brandvertragend

Kerstbomen vervaardigd van brandvertragend materiaal. Veilige kerst staat bij Ambius centraal. Wij hebben gekozen voor kerstbomen die vervaardigd zijn van brandvertragend materiaal. Door gebruik te maken van deze speciaal geproduceerde materialen, garanderen we constante brandveiligheid, elk jaar weer. Onze bomen worden gecontroleerd en gecertificeerd waardoor de brandveiligheid altijd door ons gewaarborgd kan worden. We nemen de zorg om veilige kerstbomen graag bij u weg.

Serviceteams

Betrouwbare en goed opgeleide serviceteams van Ambius. Onze kerstservice wordt uitgevoerd door onze eigen goed opgeleide en ervaren servicemedewerkers van Ambius.

Allen zijn in het bezit van het certificaat Installeren en Decoreren van kerstbomen en weten de opbouw snel en vakkundig af te ronden. Tevens hebben al onze servicemedewerkers een VOG en VCA certificaat. U mag er dus op vertrouwen dat de werkzaamheden op dusdanige wijze worden uitgevoerd dat veiligheid, gezondheid en milieueisen worden gewaarborgd.

Een nette en gecontroleerde uitvoering

De kerstdecoraties worden geleverd op uw locatie, waar onze servicemedewerkers zich melden bij de aangewezen contactpersoon.

We zorgen ervoor dat de kerstdecoraties aansluiten bij de wensen die u met onze adviseur heeft besproken. De opbouw werkzaamheden van de kerstdecoraties worden altijd met u ter plaatse doorgesproken zodat u weet wat u van ons kunt verwachten. Na het opbouwen van de kerstdecoraties volgt er een zichtronde met de contactpersoon zodat alles in perfecte staat kan worden opgeleverd.

Meer informatie en inspiratie

Het zit in ons DNA verweven dat we met het allergrootste respect voor mens en milieu onze bedrijfsprocessen hebben ingericht.

Heeft u vragen of opmerkingen? Wij staan klaar om u te helpen. Neem gerust contact met ons op!

Ontdek alles over Ambius en onze diensten: van interieurbeplanting en geurbeleving tot groene wanden, mosontwerpen en sfeervolle kerstdecoraties.