0800 - 26 00 100 Bel ons Verzoek om terug te bellen

Verticaal groen

Levend groene muren zijn een natuurlijke oplossing voor zowel binnen als buiten en een uitstekende basis voor een groen resultaat zoals bijvoorbeeld een natuurlijke afscheiding binnen een ruimtelijke omgeving.

Wij bieden een breed gamma aan groene wanden voor zowel binnen als buiten. Deze kunnen op elke locatie geplaatst worden zoals een muur of volledig vrijstaand als groene tussenwand in bijvoorbeeld een kantoor, receptie, winkel, hotel, school of ziekenhuis.

Een volledig fullservice concept, waarbij we alle zorg uit handen nemen en een groene wand in optimale staat garanderen. We kunnen een volledig projectplan aanbieden in een huurconcept en we geven u een jarenlange garantie.

Wij leveren uitsluitend aan de zakelijke klant op een zakelijk adres.

Optimaal gebruik maken van de ruimte? Denk dan aan een groene wand! Lees meer over wat de verticale tuinen van Ambius voor u kunnen betekenen.

Een levensechte en brandvertragende zijde groene wand is de oplossing voor iedere ruimte. Bekijk de voordelen.

Onze moswanden zijn niet alleen een genot voor het oog, maar dragen ook bij aan een betere akoestiek.

Een levend schilderij of roomdivider? Dat kan! Geniet u van een innovatieve, groene oplossing in uw leef- of werkomgeving.

Meer informatie aanvragen

* verplicht veld

Wij leveren uitsluitend aan de zakelijke klant op een zakelijk adres.

Meer informatie en inspiratie

Heeft u nog vragen? We horen ze graag.

Planten zien er niet alleen mooi uit, ze zorgen ook voor een gezonde omgeving. Ontdek de vele voordelen van het gebruik van interieurbeplanting.

Ambius verzorgt niet alleen de installatie van verticaal groen, maar we onderhouden deze ook. Lees meer over onze dienstverlening.