0800 - 26 00 100 Bel ons Verzoek om terug te bellen

Artificial Greenwall: een levensechte groene wand geschikt voor iedere ruimte!

Een groene wand is perfect om privacy te creëren of om werkplekken op te splitsen. Ook reduceren ze geluiden wat een prettig effect heeft in ieder kantoor of publieke ruimte. De Ambius Artificial Greenwalls zijn zowel buiten als binnen te installeren, een mooi effect om ruimtes natuurlijk in elkaar over te laten lopen.

Aangepast op het design van uw kantoor:
Met de 4 Color & 4 Texture boxen zijn ze volledig naar uw wens te personaliseren. En bent u zeker van een kwalitatief perfecte uitstraling.

Opzoek naar inspiratie? Bekijk één van onze projecten en/of cases bij bestaande klanten!

Meer informatie aanvragen

* verplicht veld

Wij leveren uitsluitend aan de zakelijke klant op een zakelijk adres.

Greenwall

Weinig ruimte, licht of juist teveel licht?

Dan zijn deze groene wanden een perfecte oplossing. Heeft u een smalle ruimte of is er weinig licht voor planten dan bieden zijde groene wanden een mooi alternatief voor een maximale groen beleving. Onze Artificial Greenwalls zijn UV bestendig, hiermee bent u zeker van langdurige kleurechtheid. Ook zijn ze brandvertragend, wel zo veilig!

Greenwalls Schiavello White Office

Technische informatie

De panelen van 80 cm bij 80 cm bevatten 72 planten van 16 verschillende soorten. Onze professionals voorzien hiermee iedere wand of eventueel ander object van zijde planten. Een Artificial Greenwall heeft nauwelijks onderhoud nodig, dat bespaart u terugkerende servicekosten.

Ambius in uw regio

Meer informatie en inspiratie

Het zit in ons DNA verweven dat we met het allergrootste respect voor mens en milieu onze bedrijfsprocessen hebben ingericht.

Heeft u nog vragen? We horen ze graag.

Lees meer over Ambius en de diensten die we aanbieden, van interieurbeplanting tot geurbeleving, groene wanden, mosontwerpen en kerstdecoraties.