0800 - 26 00 100 Bel ons Verzoek om terug te bellen

Sfeerplafonds

Een sfeerplafond van Ambius bestaat uit meerdere verlichte fotopanelen die perfect passen in het stramien van het standaard systeemplafond (60x60cm of 60x120cm). De fotopanelen vormen samen een realistische weergave van een prachtige lucht, mogelijk in combinatie met overhangende bloesemtakken. 

Omdat we de wolkenhemel van boven verlichten met lampen die dezelfde kleur licht geven als echt daglicht wordt de illusie gecreëerd dat men zich onder een echt dakraam bevindt. Dit komt de sfeer in ieder interieur ten goede. 

U heeft de keuze uit talloze verschillende afbeeldingen voor uw eigen sfeerplafond. Onze sfeerplafonds kunnen binnen 2 uur geïnstalleerd zijn.

Opzoek naar inspiratie? Bekijk één van onze projecten en/of cases bij bestaande klanten!

Meer informatie aanvragen

* verplicht veld

Wij leveren uitsluitend aan de zakelijke klant op een zakelijk adres.

Kantoor

Kantoor

Een innovatieve oplossing om kantoorruimten te transformeren tot inspirerende en productieve werkomgevingen. Onze sfeerplafonds dragen op deze manier bij aan het 'Nieuwe Werken'.

  • Zorgt voor een gezonde werkplek
  • Creëert een creatieve/inspirerende omgeving
  • Draagt bij aan een onderscheidend interieur
  • Geeft een gevoel van ruimte
  • Zorgt voor een verhoging van de productiviteit
Health Care

Health Care

Hoewel het systeemplafond in zorginstellingen uit praktisch oogpunt vaak wordt toegepast, draagt het niet bepaald bij aan het creëren van een Healing Environment. Ons sfeerplafond met haar natuurlijke, rustgevende een ruimtelijke eigenschappen doet dat wel en is van toegevoegde waarde in iedere zorgomgeving.

  • Zorgt voor stressvermindering en positieve afleiding
  • Creëert een prettige omgeving voor patiënt en staf
  • Draagt bij aan de beleving en ervaring van de patiënt
  • Geeft een ontspannende ambiance

 

 Retail

Retail

Onze designs zijn volledig aan te passen op uw huisstijl. Zo kunnen wij bijvoorbeeld ervoor zorgen dat uw logo of huisstijlkleuren in het design verwerkt kunnen worden. Daarnaast hebben wij ook zeer ervaren designers in huis, die op al uw designwensen kunnen inspelen. Op het gebied van verrassende inrichting kunt u zich zeer goed onderscheiden ten opzichte van de concurrentie. De klant zal zich meer op zijn gemak voelen en daardoor meer tijd in uw winkel of showroom doorbrengen.

Architecten & Projectinrichters

Architecten & Projectinrichters

Voor (interieur)architecten en projectinrichters is het Ambius sfeerplafond een fantastisch middel om een project of ontwerp een onderscheidende uitstraling te geven.

Door het gebruik van daglichtlampen in combinatie met het raameffect dat het sfeerplafond teweeg brengt, is dit concept ideaal voor het gebruik bij inpandige en donkere ruimtes.

Ambius in uw regio

Meer informatie en inspiratie

Het zit in ons DNA verweven dat we met het allergrootste respect voor mens en milieu onze bedrijfsprocessen hebben ingericht.

Heeft u nog vragen? We horen ze graag.

Lees meer over Ambius en de diensten die we aanbieden, van interieurbeplanting tot geurbeleving, groene wanden, mosontwerpen en kerstdecoraties.