0800 - 26 00 100 Bel ons Verzoek om terug te bellen

Wij zijn de experts in sfeerbeleving in Eindhoven en alle omliggende plaatsen

Wie aan Eindhoven denkt, denkt aan PSV en Philips, ondanks dat Philips grotendeels niet meer in Eindhoven gevestigd is. Toch is Eindhoven nog steeds een stad van de technologie. Mede dankzij de Technische Universiteit Eindhoven. Maar Eindhoven is meer dan technologie, de stad heeft een levendig uitgaansleven en de langste caféstraat van Nederland. Eindhoven heeft veel horeca en vooral in de binnenstad zijn veel winkels gevestigd.

Hier zult u vaak onze producten tegen komen zoals onze groene verticale wanden, scenting en kerstdecoraties. Op de omliggende bedrijventerreinen bevinden zich veel klanten van ons waarvoor wij naast de interieurbeplanting ook vaak onze andere diensten leveren zoals fruit, bloemen, waterkoelers, sfeerplafonds en luchtreinigers.

Intressante diensten voor uw branche

Het hebben van mooie planten in uw interieur betekent meer dan alleen verfraaiing van uw werkomgeving. Profiteer van alle voordelen.

Levend groene muren zijn een natuurlijke oplossing voor zowel binnen als buiten en een uitstekende basis voor een natuurlijke afscheiding.

Een uniek geurende omgeving kan de merkwaarden versterken, de klantervaring verbeteren en de merkloyaliteit verhogen.

Sfeerbeleving voor uw bedrijf in Eindhoven en omgeving

In Eindhoven zijn veel technologische bedrijven gevestigd. En ook staat design op nummer één in Eindhoven. Al jaren wordt hier de Dutch Design week georganiseerd. Waarbij de laatste jaren duurzaamheid een belangrijk uitgangspunt is bij de vele ontwerpen. Ook voor ons is dit een speerpunt als het gaat over interieurbeplantingen en de toepasbaarheid in publieke ruimtes en kantoren.

Voor de diverse ruimtes zoals hierboven beschreven zijn, bieden wij de totaal oplossing voor een sfeervolle en gezonde werkplek. Of het nu gaat over een gaaf design voor de inrichting met planten of verticale tuinen, optimale geurbeleving of luchtzuivering oplossingen onze experts staan voor u klaar!

Onze service medewerkers wonen in het gebied waar zij werken, waardoor ze snel ter plaatse kunnen zijn bij calamiteiten en er geen onnodige woon-werk kilometers worden afgelegd.

Opzoek naar inspiratie? Bekijk één van onze projecten en/of cases bij bestaande klanten!

Meer informatie aanvragen

* verplicht veld

Wij leveren uitsluitend aan de zakelijke klant op een zakelijk adres.

Extra vitaal op kantoor?

U wilt graag fitte en vitale collega’s. Een dagelijks portie vers fruit helpt daarbij.

Laat uw medewerkers genieten van heerlijk gekoeld plat of bruisend water.

Heeft u nog vragen? We horen ze graag.