0800 - 26 00 100 Bel ons Verzoek om terug te bellen

Wij zijn de experts in sfeerbeleving in Schouwen-Duiveland en alle omliggende plaatsen

In gemeente Schouwen-Duiveland is het vooral ‘s zomers heel druk. Toeristen en dagjesmensen gaan naar Burgh-Haamstede voor het strand, leggen aan in de haven van Zierikzee. Jongeren vieren vakantie in Renesse op zowel het strand als in het uitgaansleven.

Doordat Schouwen-Duiveland in de zomer veel toeristen ontvangt, is er veel horeca in de verschillende plaatsen en steden in de gemeente.

Hier zult u vaak onze producten tegen komen zoals onze groene verticale wanden, scenting en kerstdecoraties. Op de omliggende bedrijventerreinen bevinden zich veel klanten van ons waarvoor wij naast de interieurbeplanting ook vaak onze andere diensten leveren zoals fruit, bloemen, waterkoelers, sfeerplafonds en luchtreinigers.

Intressante diensten voor uw branche

Het hebben van mooie planten in uw interieur betekent meer dan alleen verfraaiing van uw werkomgeving. Profiteer van alle voordelen.

Levend groene muren zijn een natuurlijke oplossing voor zowel binnen als buiten en een uitstekende basis voor een natuurlijke afscheiding.

Een uniek geurende omgeving kan de merkwaarden versterken, de klantervaring verbeteren en de merkloyaliteit verhogen.

Sfeerbeleving voor uw bedrijf in Schouwen-Duiveland en omgeving

Schouwen-Duiveland heeft veel cafés, restaurants en hotels voor de toeristen dit het eiland in de zomer bezoeken.

Voor de diverse ruimtes zoals hierboven beschreven zijn, bieden wij de totaal oplossing voor een sfeervolle en gezonde werkplek. Of het nu gaat over een gaaf design voor de inrichting met planten of verticale tuinen, optimale geurbeleving of luchtzuivering oplossingen onze experts staan voor u klaar!

Onze service medewerkers wonen in het gebied waar zij werken, waardoor ze snel ter plaatse kunnen zijn bij calamiteiten en er geen onnodige woon-werk kilometers worden afgelegd.

Opzoek naar inspiratie? Bekijk één van onze projecten en/of cases bij bestaande klanten!

Meer informatie aanvragen

* verplicht veld

Wij leveren uitsluitend aan de zakelijke klant op een zakelijk adres.

Extra vitaal op kantoor?

U wilt graag fitte en vitale collega’s. Een dagelijks portie vers fruit helpt daarbij.

Laat uw medewerkers genieten van heerlijk gekoeld plat of bruisend water.

Heeft u nog vragen? We horen ze graag.