0800 - 26 00 100 Bel ons Verzoek om terug te bellen

Veelgestelde vragen

De meest gestelde vragen en antwoorden, zowel voor bestaande als voor nieuwe klanten, vindt u op deze pagina. Staat uw vraag hier niet tussen, dan kunt u contact met ons opnemen via het centrale telefoonnummer 0800 2600 100 of een e-mail sturen. Wij helpen uw graag verder!

Met wie neem ik contact op als ik een vraag heb over een van de onderstaande onderwerpen?

  • Factuur
  • Bestelling
  • Levering
  • Servicebezoek
  • Conditie van onze interieurbeplanting
  • Doorgeven van een verhuizing

U kunt contact opnemen met uw dedicated customercare team. Heeft u deze gegevens niet tot uw beschikking dan kunt u contact met ons opnemen via het centrale telefoonnummer 0800 2600 100 of een e-mail sturen, zodat we u verder kunnen helpen.

Als u gaat verhuizen geeft u dit dan tijdig aan ons door. Wij denken graag met u mee en zorgen ervoor dat alles na de verhuizing weer loopt zoals u gewend bent.

Welke producten en diensten biedt Ambius?

Wij willen de leef- en werkomgevingen van zoveel mogelijk mensen vergroenen. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen zich beter voelt en beter presteert in een omgeving waar planten groeien en bloeien. Met onze groene diensten voegen wij kwaliteit toe aan iedere ruimte. Ambius is dé specialist op het gebied van interieurbeplanting en verticaal groen. Naast de reguliere interieurbeplanting leveren wij ook geurbeleving, buitenbeplanting, kerstdecoraties en mos, verse bloemen en fruit. Met Ambius haalt u weldaad en gezondheid in huis. Neem een kijkje in onze online gallerij om inspiratie op te doen.

Wij zijn een kleine organisatie die geïnteresseerd is in interieurbeplanting. Kan ik daarvoor ook bij Ambius terecht?

Uiteraard! We hebben een zeer divers klantportfolio, die varieert van kleine kantoren tot grote multinationals, scholen, hotels, winkelcentra etc.. We kunnen alles verzorgen en onderhouden, van een enkele plant op een kantoor tot grote bomen in een atrium. We denken graag met u mee over de mogelijkheden.

Ik zou graag een afspraak maken met een van de Ambius adviseurs om interieurbeplanting en sfeerbeleving voor mijn organisatie te bespreken. Hoe neem ik contact op?

U kunt contact opnemen met ons via het centrale telefoonnummer 0800 2600 100 of een e-mail sturen. De Ambius adviseur uit u regio komt de mogelijkheden graag met u bespreken.

Ik ben geïnteresseerd in kerstdecoraties. Wat is de prijsstelling en hoe kan ik een order plaatsen?

Wilt u graag meer inspiratie opdoen, bekijk dan de kerstbrochure. Om kerstdecoraties te bestellen, kunt u contact opnemen via 0800 2600 100.

Waarom kan ik niet alle prijzen van jullie producten en diensten op de website vinden?

De reden is heel simpel. Onze producten en diensten zijn veelal samengesteld op maat. Als het gaat om interieurbeplanting dan is de prijs afhankelijk van de plantenbak die u kiest, de kleur en afwerking, de plant, de verzorging. Onze adviseurs denken met u mee om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met zowel het ontwerp als de kosten. Voor elk budget hebben wij een passend voorstel. 

Welke dienstverlening levert Ambius?

Ambius is een wereldwijde organisatie, met een lokale kracht door onze landelijke dekking. We bieden niet alleen oplossingen om de zakelijke omgeving te verbeteren, maar ook openbare ruimtes, educatieve instellingen of de zorg behoren tot onze klanten. De service die we bieden is ongeëvenaard en wereldwijd van hoog niveau.

Onze servicemedewerkers zijn stuk voor stuk gecertificeerde vakmensen. Hierdoor zorgen zij ervoor dat uw beplanting er perfect uitziet en in goede conditie blijft. Met grondige inspecties tijdens onze servicebezoeken waarborgen wij continu de kwaliteit van onze producten.

Meer informatie en inspiratie

Heeft u nog vragen? We horen ze graag.

Lees meer over Ambius en de diensten die we aanbieden, van interieurbeplanting tot geurbeleving, groene wanden, mosontwerpen en kerstdecoraties.