0800 - 26 00 100 Bel ons Verzoek om terug te bellen

Wij zijn de experts in sfeerbeleving in Amsterdam en alle omliggende plaatsen

Amsterdam, bekend om het toerisme, de vele hotels, de dagjesmensen, de Wallen, de grachtengordel, de Dam en de vele studenten is het steeds lastiger woonruimte of kantoorruimte te kopen of huren. Daarom vestigen steeds meer particulieren en bedrijven zich in de omringende plaatsen zoals Hoofddorp, Amstelveen, Diemen, Badhoevedorp, Abcoude en Weesp. De grote bedrijventerreinen met mooie kantoor panden vestigen zich dus ook vaak buiten Amsterdam.

Hier zult u vaak onze producten tegen komen zoals onze groene verticale wanden, scenting en kerstdecoraties. Op de omliggende bedrijventerreinen bevinden zich veel klanten van ons waarvoor wij naast de interieurbeplanting ook vaak onze andere diensten leveren zoals fruit, bloemen, waterkoelers, sfeerplafonds en luchtreinigers.

Intressante diensten voor uw branche

Het hebben van mooie planten in uw interieur betekent meer dan alleen verfraaiing van uw werkomgeving. Profiteer van alle voordelen.

Levend groene muren zijn een natuurlijke oplossing voor zowel binnen als buiten en een uitstekende basis voor een natuurlijke afscheiding.

Een uniek geurende omgeving kan de merkwaarden versterken, de klantervaring verbeteren en de merkloyaliteit verhogen.

Sfeerbeleving voor uw bedrijf in Amsterdam en omgeving

Vanwege de vele toeristen en de grote aantallen studenten zijn er in Amsterdam veel hotels, hostels en B&B’s, maar ook zijn er veel horeca ondernemingen en is er veel detailhandel en retail. De kantoorpanden vindt u vooral op de Zuidas, hét zakencentrum van Nederland. Daarnaast zijn er een aantal industriegebieden en zijn er een aantal ziekenhuizen en klinieken gevestigd in Amsterdam.

Voor de diverse ruimtes zoals hierboven beschreven zijn, bieden wij de totaal oplossing voor een sfeervolle en gezonde werkplek. Of het nu gaat over een gaaf design voor de inrichting met planten of verticale tuinen, optimale geurbeleving of luchtzuivering oplossingen onze experts staan voor u klaar!

Onze service medewerkers wonen in het gebied waar zij werken, waardoor ze snel ter plaatse kunnen zijn bij calamiteiten en er geen onnodige woon-werk kilometers worden afgelegd.

Opzoek naar inspiratie? Bekijk één van onze projecten en/of cases bij bestaande klanten!

Meer informatie aanvragen

* verplicht veld

Wij leveren uitsluitend aan de zakelijke klant op een zakelijk adres.

Extra vitaal op kantoor?

U wilt graag fitte en vitale collega’s. Een dagelijks portie vers fruit helpt daarbij.

Laat uw medewerkers genieten van heerlijk gekoeld plat of bruisend water.

Heeft u nog vragen? We horen ze graag.