0800 - 26 00 100 Bel ons Verzoek om terug te bellen

Interieurbeplanting

Het hebben van mooie planten in uw interieur betekent veel meer dan alleen een verfraaiing van uw werkomgeving. Beplanting zorgt voor een betere luchtkwaliteit, heeft een positief effect op de geluidsdemping en komt bovendien de luchtvochtigheid ten goede door de verdamping van water. Dankzij de werkzame eigenschappen van de beplanting neemt de concentratie schadelijke stoffen af. Zo zorgt interieurbeplanting voor een optimalere werk-, leef- en herstelomgeving.

Bent u op zoek naar mooie interieurbeplanting maar is er niet veel ruimte? Hiervoor hebben wij diverse verticale groen oplossingen zoals levende groene wanden, artificial greenwalls, moswanden, LivePictures en roomdividers. Bekijk hier de vele mogelijkheden die we u kunnen bieden.

Wij leveren uitsluitend aan de zakelijke klant op een zakelijk adres.

 Opzoek naar inspiratie? Bekijk één van onze projecten en/of cases bij bestaande klanten!

Ook zo benieuwd naar de Office Design Trends van 2020? Download dan hier het rapport.

 

Meer informatie aanvragen

* verplicht veld

Wij leveren uitsluitend aan de zakelijke klant op een zakelijk adres.

Kantoor

Een goed gevoel creëer je samen

Met onze groene oplossingen creëert u eenvoudig een prettige sfeer. Collega’s, klanten en bezoekers ervaren onmiddellijk een positieve sfeer. Zij bevinden zich in een ruimte die tegelijkertijd inspireert en rust geeft. Wij adviseren, ontwerpen én leveren u alle producten die u nodig hebt om de door u gewenste stijl tot leven te laten komen.

Met planten haalt u een dosis gezondheid in huis. U merkt het verschil al met één plant per persoon. Wetenschappelijke onderzoeken tonen aan dat goede beplanting zorgt voor een hogere productiviteit. Tegelijkertijd voelen medewerkers zich prettiger op hun plek.

Een groene omgeving ‘ademt’ weldadigheid voor lichaam en geest. Iedere plant heeft eigen bijzondere eigenschappen, zoals kleur, vorm, omvang en soms geur. Een plant is dus zeer bepalend in de sfeer die u wilt creëren. Moet een ruimte activerend werken, of juist ontspanning bieden? Deel uw ideeën en wensen met ons. Wij gaan graag voor u aan de slag en komen met een originele en passende invulling.

Het zit in ons DNA verweven dat we met het allergrootste respect voor mens en milieu onze bedrijfsprocessen hebben ingericht.

Heeft u nog vragen? We horen ze graag.

Lees meer over Ambius en de diensten die we aanbieden, van interieurbeplanting tot geurbeleving, groene wanden, mosontwerpen en kerstdecoraties.