0800 - 26 00 100 Bel ons Verzoek om terug te bellen

Verticale tuinen: ook op kantoor één met de natuur!

Met een levende groene wand van planten krijgt uw leef- en werkomgeving direct een fraai en groen resultaat met een unieke uitstraling. Hiermee creëren we voor u een prettige, rustgevende sfeer waarin fijn kan worden gewerkt en ontspannen. 

Een saaie muur of weinig ruimte? Wij maken voor u een op maat offerte!
De verticale tuinen zijn slechts 15 cm diep en kunnen op maat gemaakt worden. Op iedere vierkante meter groeien wel 33 planten, dus hiermee maakt u optimaal gebruik om uw ruimte zo groen mogelijk te maken.

Wij leveren uitsluitend aan de zakelijke klant op een zakelijk adres.

Meer informatie aanvragen

* verplicht veld

Wij leveren uitsluitend aan de zakelijke klant op een zakelijk adres.

Opzoek naar inspiratie? Bekijk één van onze projecten en/of cases bij bestaande klanten!

Kantoor

Lekker gezond!

Mensen in een groene omgeving zijn productiever, voelen zich gelukkiger en hebben minder last van stress. De groene wand zorgt voor een positieve uitwerking op de luchtvochtigheid en zuiverende werking van kooldioxide en verontreinigende deeltjes. Dit heeft een positieve invloed op onze gezondheid, ons welzijn en onze productiviteit. Ook leveren ze een positief bijdrage aan de akoestiek en hebben ze een isolerende werking.

Kantoor

Direct genieten van een groene wand?

Dat kan! Wij plaatsen binnen een dag een wand inclusief beplanting. Wij kweken de planten zelf op zodat het er direct mooi uit ziet. Dankzij het geïntegreerde waterreservoir is het niet nodig om een speciale wateraansluiting of technische ruimte aan te leggen.

Kantoor

Verticale tuin voor buiten

Naast de interieur toepassingen kunnen we deze groene wanden ook aan de buitenkant van uw pand installeren. Verticale buitenwanden hebben het voordeel van natuurlijk direct zonlicht dat de groei stimuleert. En ze geven gebouwen ook een uitstekende isolatie tegen temperatuurschommelingen, Uv-straling en regenval.

In de zomer gebruikt men de groene wanden tegen een proces dat evapotranspiratie wordt genoemd, dit helpt de lucht eromheen af te koelen. Een dankbaar effect dat met name in de grote steden wordt ingezet om de stad aangenaam een leefbaar te houden.

Ambius in uw regio

Meer informatie en inspiratie

Het zit in ons DNA verweven dat we met het allergrootste respect voor mens en milieu onze bedrijfsprocessen hebben ingericht.

Heeft u nog vragen? We horen ze graag.

Lees meer over Ambius en de diensten die we aanbieden, van interieurbeplanting tot geurbeleving, groene wanden, mosontwerpen en kerstdecoraties.