0800 - 26 00 100 Bel ons Verzoek om terug te bellen

Wat is er nu mooier dan een levend schilderij of divider?

De Ambius Livepicture en Livedivider geven uw leef- en werkomgeving direct een fraai en groen resultaat. Dit unieke duurzame begroeiingssysteem is niet alleen goed voor het binnenklimaat maar zorgt ook voor een rustgevend effect. Ook verbeteren deze verticale beplantingen de akoestiek en de luchtkwaliteit. Onze belevings experts geven u een passend advies over hoe dit mooi aansluit op het design van uw werkomgeving.

Weinig ruimte?
Zoals uw wellicht wel weet bieden planten meerdere gezondheidsvoordelen en dragen ze bij aan het gevoel van welzijn, maar kunnen waardevolle ruimte in beslag nemen. Daarom zijn de Ambius LivePicture en Livedivider de ideale oplossing op locaties waar ruimte schaars is.

Ambius LivePicture:
De Ambius LivePicture bestaat uit een frame dat in alle kleuren en met diverse wraps geleverd kan worden. In het frame worden de cassettes met planten geplaatst. De Ambius LivePicture is eenvoudig aan iedere muur te bevestigen. Door de innovatieve constructie is er geen stroom nodig om de planten van water te voorzien.

Ambius LiveDivider:
De LiveDivider is een modulaire groene roomdivider waarmee eenvoudig een aangename sfeer en privacy te creëren is in ruimtes zoals kantoren, openbare gebouwen en wachtruimtes. Bij dit unieke systeem kunnen naar wens één, twee of drie modules met verwisselbare plantcassettes inclusief waterreservoir op elkaar gestapeld worden. Dit maakt de LiveDivider een zeer flexibele, ruimtebesparende roomdivider met beplanting aan weerszijden.  

Wij leveren uitsluitend aan de zakelijke klant op een zakelijk adres.

Opzoek naar inspiratie? Bekijk één van onze projecten en/of cases bij bestaande klanten!

Meer informatie aanvragen

* verplicht veld

Wij leveren uitsluitend aan de zakelijke klant op een zakelijk adres.

Verzorging

In de lijst van de Ambius LivePicture zit een geïntegreerd watergeefsysteem met een reservoir. Dit systeem voorziet de planten vier tot zes weken van water, zonder dat u er verder naar om hoeft te kijken

Technische informatie

De Ambius LivePicture is standaard leverbaar in de kleuren wit, zilvergrijs en antraciet. Op aanvraag zijn er ook andere kleuren mogelijk. Beplanting in het schilderij is geheel naar wens samen te stellen.

De Ambius LiveDivider is leverbaar in de kleuren zwart en wit en kan op aanvraag in elke gewenste RAL-kleur geleverd worden. Deze roomdivider is 112 cm breed en 19 cm diep. U kunt kiezen uit drie verschillende hoogtes: 81 cm, 131 cm en 180,5 cm.

Ambius in uw regio

Meer informatie en inspiratie

Ambius verzorgt niet alleen de installatie van verticaal groen, maar we onderhouden deze ook. Lees meer over onze dienstverlening.

Heeft u nog vragen? We horen ze graag.

Lees meer over Ambius en de diensten die we aanbieden, van interieurbeplanting tot geurbeleving, groene wanden, mosontwerpen en kerstdecoraties.