0800 - 26 00 100 Bel ons Verzoek om terug te bellen

Project: De Rooi Pannen - Tilburg

De Rooi Pannen biedt VMBO- en MBO-opleidingen aan op het gebied van handel & ondernemen, horeca, toerisme & recreatie en vormgeving en marketing. Het vernieuwde restaurant (La Capuce) mochten wij een mooie groene uitstraling geven.

De belangrijkste wens was een afscheiding tussen de tafels creëren en groen boven de bar. De afscheiding wilden ze kunnen verplaatsen omdat de ruimte regelmatig wordt omgezet naar een andere opstelling. Door een industriële  inrichting is er gekozen voor de langwerpige greendivider. Hierdoor is er een perfect match ontstaan met het schitterende interieur.

De Rooi Pannen

We hebben dit project samen gedaan met Eva Koks. Ze wilde Het vernieuwde restaurant ( La Capuce) aankleden met groen. Het belangrijkste was een afscheiding tussen de tafels en groen boven de bar. De afscheiding moest verplaatsbaar zijn omdat de ruimte regelmatig wordt omgezet naar een andere opstelling. Door een industriele ingericht is hierop de langwerpige greendivider aangepast. Hierdoor is een perfect match ontstaan.

PROJECT SPECIFICATIE

  • Opdrachtgever - De Rooi Pannen
  • Sector - Onderwijs
  • Locatie - Tilburg
  • Adviseur werkplekbeleving - Ruud van der Lee
  • Belevingsexpert - Bart Kuster
  • Product - Interieurbeplanting
  • Dienstverlening - Adviseren, ontwerpen, realisatie, service & onderhoud

Meegenomen worden in de wereld van interieurbeplanting? Klik dan hier!

Onze diensten

Meer informatie en inspiratie

Bekijk onze 'Power of the plants' whitepaper voor wat extra overtuigingskracht!

Heeft u nog vragen? We horen ze graag.

Lees meer over Ambius en de diensten die we aanbieden, van interieurbeplanting tot geurbeleving, groene wanden, mosontwerpen en kerstdecoraties.