Verticale tuinen (ook wel groene wanden of Ambius GreenWalls genoemd) bieden een uitkomst voor veel bedrijven, zowel binnen als buiten. De moderne structuren van planten kunnen een saai uitziende witte muur bedekken, waardoor een levendiger uiterlijk ontstaat.

De voordelen van planten binnenshuis zijn inmiddels aangetoond, maar ruimtebeperkingen veroorzaken vaak dat bedrijven dit belangrijke aspect in hun interieurontwerp verwaarlozen. Groene wanden kunnen helpen met dit probleem.

Er zijn meerdere verticale tuinsystemen om uit te kiezen. Afhankelijk van het systeem kunnen planten in hun potten blijven of direct in het systeem worden geplant. Als u een verticaal tuinsysteem voor uw bedrijf overweegt, neem dan de tijd om meer over beide opties te leren, zodat u het beste kunt bepalen welk verticaal tuinsysteem voor u geschikt is.

Ambius GreenWall

Smartwall

De Ambius GreenWall is een uniek systeem in de markt en kan overal geplaatst worden. Dankzij het geïntegreerde waterreservoir is het niet nodig om een speciale wateraansluiting of technische ruimte aan te leggen. 

Direct genieten van een groene wand, we plaatsen binnen een dag een wand inclusief beplanting.

Kies voor een strakke uitstraling met een RVS omlijsting of integreer de Ambius GreenWall juist tegen een bestaande wand of in de sfeer en kleuren van uw huisstijl.

De Ambius GreenWall is een levende groene wand van planten en geeft uw leef- en werkomgeving direct een fraai en groen resultaat met een unieke uitstraling. Een positieve uitwerking op de luchtvochtigheid en zuiverende werking van kooldioxide en verontreinigende deeltjes. Wij zorgen ervoor dat de Ambius GreenWall altijd in optimale staat

Ambius LivePictures

Live divider

De Ambius Livepicture is een levend schilderij van planten en geeft uw leef- en werkomgeving direct een fraai en groen resultaat. Dit unieke duurzame begroeiingssysteem is niet alleen goed voor het binnenklimaat maar zorgt ook voor een rustgevend effect.

Planten hebben gezondheidsvoordelen en dragen bij aan het gevoel van welzijn, maar kunnen waardevolle ruimte in beslag nemen. Daarom is de Ambius LivePicture de ideal oplossing op locaties waar ruimte schaars is.

De Ambius LivePicture bestaat uit een frame dat in alle kleuren en met diverse wraps geleverd kan worden. In het frame worden de cassettes met planten geplaatst. De Ambius LivePicture is eenvoudig aan iedere muur te bevestigen. Door de innovatieve constructie is er geen stroom nodig om de planten van water te voorzien.

De Ambius LivePicture kan dan ook overal worden geplaatst. De planten in de LivePicture bieden een aangename luchtvochtigheid en kunnen kooldioxide en verontreinigende deeltjes verwijderen. Wij zorgen ervoor dat hij altijd in optimale staat is.

Moswanden

Moss wall

Moswanden zijn niet alleen een lust voor het oog, maar hebben eenmaal aangebracht ook weinig onderhoud meer nodig. De moswanden worden bevestigd op 9 tot 18 mm dik duurzame houten panelen, en dragen bij aan een goede akoestiek in uw omgeving. Naast zijn natuurlijke kleur kan het mos in diverse andere kleuren worden verkregen.

Een moswand heeft indien op de juiste manier verzorgd, een jarenlange levensduur. Het mos is geïmpregneerd met milieuvriendelijk glycerine wat er voor zorgt dat het mos soepel, stofafstotend en brandvertragend wordt.

Toepassingen met mos zijn legio. Niet alleen als wanddecoratie maar ook te plaatsen tegen het plafond, bekleding van kolommen, als scheidingswand en roomdivider, als eycatcher bij een entree of in een vergaderruimte. Ook het verwerken van een logo in het mos of er juist bovenop voor een 3D effect is mogelijk.