Omdat Ambius de expert is in het leveren van prachtige decoraties voor de meest gezellige feestdagen van het jaar, is het nu tijd om na te denken over… *tromgeroffel*… Kerstmis! Dit is het moment waarop je contact kunt opnemen met Ambius om advies over kerstdecoratie te krijgen, zodat bij jullie die sfeervolle kerstboom staat in de toch al zo donkere maand.

Waarom heeft jouw bedrijf kerstdecoratie nodig?

Zoals in de meeste gevallen, hebben experts studies gedaan naar klanten tijdens de kerstperiode. Of het nu een kantoorgebouw, winkelruimte, hotel, financiële instelling of ander openbaar gebouw was; er is aangetoond dat zowel medewerkers als klanten een gebied verkiezen dat versierd is voor Kerstmis. Waarom gebeurt dit?

Door de juiste decoratie te installeren, eentje die inspeelt op de zintuigen van de mensen in het gebouw, kan jouw bedrijf profiteren van de krachtige, nostalgische kerstgevoelens van de klant. Het creëert een warm en huiselijk gevoel waardoor klanten meer tijd willen doorbrengen met winkelen of eenvoudig in de stemming zijn als het een ander type bedrijf is. Dit geldt voor gasten die slechts een korte tijd in het gebouw verblijven, of voor werknemers die daar acht of meer uur per dag werken.

Voordelen van het hebben van een effectief plan voor de kerstdecoratie zijn onder andere:

  • Helpt de verkoop te vergroten tijdens het belangrijke winkelseizoen voor feestdagen voor winkels.
  • Verbetert de stemming van medewerkers
  • Brengt klanten in een betere gemoedstoestand

Kerstdecoratie kost tijd

Dus waarom zou je nu al plannen moeten maken voor de kerstdecoraties?

Bij Ambius willen we ervoor zorgen dat de feestdagen binnen jouw bedrijf verlopen zoals jij dat wilt. Dat betekent dat wij moeten bepalen welke kerstdecoraties geschikt zijn voor jouw bedrijf  en kantoorruimte.

We zullen dus jouw plannen voor de decembermaand bespreken. We kunnen kijken naar wat je in het verleden hebt gedaan en jouw kantoorruimte beoordelen. We bespreken wat je wilt bereiken met je kerstversiering. Vervolgens geven we er een klap op en hoef jij je tijdens de eindejaarsdrukte niet meer druk te maken om de kerstboom.

Leveringsblokken snel vol!

Het leveren en opbouwen kost tijd en het vergt planning. Veel hangt ook af van wanneer jij wilt dat de decoratie wordt weergegeven. Veel klanten willen dat meteen na Sinterklaas de boom geplaatst kan worden. Omdat we niet alles tegelijk kunnen opbouwen, werken met leveringsblokken. Het ene blok is sneller vol dan de ander. We werken vanuit de ‘Wie het eerst komt, wie het eerst maalt’-mentaliteit.

Het is meer dan alleen een kerstbomen

Als je een volledig Winter Wonderland of iets subtielers wilt creëren, kunnen onze ontwerpers dat ook voor jou plannen. We maken een plan dat in uw ruimte werkt, indruk maakt op de mensen die het zien maar dat niet in de weg staat.

We kunnen zelfs helpen de juiste geur voor de kerst te creëren met onze Premium Scenting-service. Van de geur van koekjes bakken en de geur van een dennenboom tot  de geur van kaneel. We nemen het hele proces en de hele ervaring in overweging om een echte kerstbeleving voor jouw ruimte te ontwerpen en te bouwen.