Kerst

Kerstdecoraties

Neem direct contact met ons op voor een offerte via 0800 2600 100  of mail ons

Uw partner voor de kerst!

Wist u dat Ambius naast zaken als interieurbeplanting en groene wanden vooral de grootste leverancier is van kerstdecoraties in het zakelijke segment? Onze producten zijn van de hoogste kwaliteit. Bovendien is het assortiment zo breed, dat we aan iedere wens kunnen voldoen.

Bij Ambius kunt u genieten van een sfeervolle en verzorgde kerst. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en adviseren u in het aankleden van uw pand. Ambius ontzorgt van begin tot eind.

Onze medewerkers zijn getraind en hebben een ruime ervaring in het opbouwen en installeren van de kerstdecoraties. Zij werken altijd volgens de geldende voorschriften en veiligheidseisen, uitsluitend met getest en goedgekeurd materiaal.

U heeft er geen omkijken naar, uw medewerkers en bezoekers zullen aangenaam verrast omkijken naar die prachtige kerst elementen. Of u nu kiest voor mooie guirlandes, kransen of voor een kerstboom, het draagt bij tot de echte kerstsfeer. Na de feestdagen zorgen onze medewerkers ervoor dat alles weer netjes wordt opgeruimd. Alles geheel volgens afspraak.

Onze werkwijze

Kerst is bij uitstek een periode waarin sfeer en beleving extra aandacht verdienen. Ambius neemt het werk uit handen en zorgt voor een compleet aangeklede kerstsfeer.

We laten u graag in het kort zien hoe wij dit doen:

Wilt u ook genieten van een sfeervolle en zorgeloze kerst? Ambius neemt u het werk uit handen en zorgt voor een kerst met een gouden randje. Kwaliteit, veiligheid en service staan voorop. Precies zoals u van ons mag verwachten. Wij onderscheiden ons op de volgende belangrijke elementen:

Direct uw kerstdecoraties bestellen, ga naar onze webshop of bel 026- 319 55 00 voor meer informatie