Geurbeleving

Neem direct contact met ons op voor een offerte via 0800 2600 100  of mail ons

Wij leveren onze diensten aan bedrijven over de hele wereld

Innovaties gecombineerd met duurzame oplossingen

De beste kwaliteit voor uw optimale leef- en werkplekbeleving

Ambius PremiumScenting

Een uniek geurende omgeving kan de merkwaarden versterken, de klantervaring verbeteren en de merkloyaliteit verhogen. Vanwege de enorme keus die een klant tegenwoordig heeft, is effectieve marketing van uw merk belangrijker dan ooit tevoren. Klanten zoeken een merk waarmee ze een emotionele band kunnen opbouwen. Een merk dat hen een unieke en onvergetelijke ervaring biedt. Dankzij Ambius Premium Scenting kunt u door middel van sensory branding op een volledig nieuwe manier met de klant communiceren en verbinden, zodat u een unieke merkbeleving tot stand brengt.

Meer informatie aanvragen

Wij leveren uitsluitend aan de zakelijke klant op een zakelijk adres.

This video player requires JavaScript.

Scent marketing

Multi sensory branding is de kunst en techniek om de ultime merkbeleving tot stand te brengen. Uit onderzoek is gebleken dat wanneer u twee zintuigen van uw klanten aanspreekt, de impact van uw merk met 30% toeneemt. Wanneer u drie zintuigen aanspreekt, neemt de impact met 70% toe.

Met Ambius Premium Scenting kunt u verder bouwen aan geurherinneringen en uw merk naar een hoger niveau tillen. Wij zorgen ervoor dat geur een onlosmakelijk deel wordt van uw multi sensory marketing.

De impact van scenting

Premium Scenting zorgt niet alleen voor een fijne en memorabele ervaring, het levert ook concrete business voordelen op

  • vergroot de merkimpact
  • werkt sfeerverhogend en geeft een positief gevoel
  • klantvriendelijkheid wordt hoger gewaardeerd

Recent onderzoek geeft nieuwe inzichten over de positieve invloed van geurbeleving en het effect op consumentengedrag en de impact op uw dagelijkse business

Meer informatie en inspiratie

Ambius in uw regio