Header bloemen

Bloemen

Neem direct contact met ons op voor een offerte via 0800 2600 100  of mail ons

Wij leveren onze diensten aan bedrijven over de hele wereld

Innovaties gecombineerd met duurzame oplossingen

De beste kwaliteit voor uw optimale leef- en werkplekbeleving

Bloemenservice

Eenvoudig een boeket bestellen

Met de bloemenservice van Ambius regelt u snel en eenvoudig een prachtig boeket voor elke gelegenheid. Laat uw balie stralen, zet een jubilaris in het zonnetje of steun een zieke medewerker met onze kleurrijke bloemen. Voor ieders smaak en budget hebben we een ruime keuze boeketten, inclusief een 7 dagen versgarantie. En wilt u helemaal ontzorgd worden? Kies dan voor ons bloemenabonnement. Zo bent u altijd verzekerd van een prachtig boeket op de juiste plek. De mooiste bloemstukken en boeketten bestelt u eenvoudig via onze speciale bloemensite klik hier om in te loggen.

Bezorgen

Onze bloemisten bezorgen in heel Nederland op alle dagen van de week, met uitzondering van de zon- en feestdagen. Ook voor spoedbestellingen kunt u bij ons terecht. Eén telefoontje en wij helpen u graag verder. Bestelt u de bloemen vóór 12.00 uur, dan worden ze dezelfde dag nog bezorgd.

Bestelt u ná 12.00 uur, dan ontvangt u de bloemen de volgende (werk)dag. Ook bezorging van uw bestelling op speciale tijdstippen is mogelijk. Wij overleggen hierover graag met u. We zijn te bereiken op 0800-2600100.

Zijden bloemen

Bent u op zoek naar een alternatief voor uw wekelijks verse bloemen? Wilt u zomerbloemen in de winter? Wat dacht u van kleurencombinaties die de natuur nog niet heeft kunnen maken of kleurcombinaties die overeenkomen met uw bedrijfskleuren.

Geen probleem. Wij kunnen de mooiste kleurencombinaties maken met kwalitatief zeer mooie zijden bloemen. Het grote voordeel van deze zijden bloemenarrangementen is natuurlijk dat deze weinig tot geen onderhoud vergen en dat ze een langere periode kunnen blijven staan. Ze geven kleur en sfeer op plaatsen waar niemand het zou verwachten. Deze bloemenarrangementen bieden wij u aan op huurbasis.