Neem direct contact met ons op voor een offerte via 0800 2600 100  of mail ons

Wij leveren onze diensten aan bedrijven over de hele wereld

Innovaties gecombineerd met duurzame oplossingen

De beste kwaliteit voor uw optimale leef- en werkplekbeleving

Dow Jones Sustainability Indexes

Als onderdeel van Rentokil Initial is Ambius al acht jaar lid van de Dow Jones Sustainability World Index (DJSWI). Daarmee behoren wij wereldwijd tot de 10% best presterende bedrijven als het gaat om duurzaamheid en verantwoord ondernemen.

De Dow Jones Sustainability Indices (DJSI Dow Jones Sustainability Indices) zijn maatstaven om de prestaties van mondiaal opererende bedrijven in de wereld te bepalen op het gebied van economische, milieu- en sociale criteria. De indices dienen als standaard voor investeerders die duurzaamheidsprincipes in hun portfolio's integreren en vormen effectieve platforms en richtlijnen voor bedrijven die over willen schakelen naar een duurzame bedrijfsvoering.

De DJSI bestaan uit een set van globale en regionale standaarden. De indices hanteren een 'beste van de klas'-benadering, wat betekent dat alleen bedrijven die meer voldoen aan duurzaamheidscriteria dan de meerderheid van vergelijkbare bedrijven, worden opgenomen in de index. Alle bedrijfssectoren worden meegenomen in de DJSI.

Cool Earth
Sinds 2018 is Rentokil, waarvan Ambius onderdeel is, een partnerschap aangegaan met Cool Earth, een liefdadigheidsinstelling. Cool Earth werkt samen met gemeenschappen die aan de rand van het bedreigd regenwoud leven en helpt hen om een duurzaam bestaan op te bouwen, zodat ze niet aangewezen zijn op het kappen en verkopen van bomen en bosgebied om te kunnen overleven.

De initiatieven die Cool Earth met ondersteuning van Rentokil heeft kunnen uitvoeren, hebben tot nu toe onder andere geresulteerd in het behouden van ongeveer 1.700 hectare regenwoud, waardoor meer uitstoot van CO2 is voorkomen dan de gehele ecologische voetafdruk van de organisatie Rentokil.

Meer informatie en inspiratie

Ambius in uw regio