Sfeerplafonds

Neem direct contact met ons op voor een offerte via 0800 2600 100  of mail ons

Wij leveren onze diensten aan bedrijven over de hele wereld

Innovaties gecombineerd met duurzame oplossingen

De beste kwaliteit voor uw optimale leef- en werkplekbeleving

Sfeerplafonds

Een sfeerplafond van Ambius bestaat uit meerdere verlichte fotopanelen die perfect passen in het stramien van het standaard systeemplafond (60x60cm of 60x120cm). De fotopanelen vormen samen een realistische weergave van een prachtige lucht, mogelijk in combinatie met overhangende bloesemtakken. 

Omdat we de wolkenhemel van boven verlichten met lampen die dezelfde kleur licht geven als echt daglicht wordt de illusie gecreëerd dat men zich onder een echt dakraam bevindt. Dit komt de sfeer in ieder interieur ten goede. 

U heeft de keuze uit talloze verschillende afbeeldingen voor uw eigen sfeerplafond. Onze sfeerplafonds kunnen binnen 2 uur geïnstalleerd zijn.

Meer informatie aanvragen

Wij leveren uitsluitend aan de zakelijke klant op een zakelijk adres.

Kantoor

Een innovatieve oplossing om kantoorruimten te transformeren tot inspirerende en productieve werkomgevingen. Onze sfeerplafonds dragen op deze manier bij aan het 'Nieuwe Werken'.

  • Zorgt voor een gezonde werkplek
  • Creëert een creatieve/inspirerende omgeving
  • Draagt bij aan een onderscheidend interieur
  • Geeft een gevoel van ruimte
  • Zorgt voor een verhoging van de productiviteit

Health Care

Hoewel het systeemplafond in zorginstellingen uit praktisch oogpunt vaak wordt toegepast, draagt het niet bepaald bij aan het creëren van een Healing Environment. Ons sfeerplafond met haar natuurlijke, rustgevende een ruimtelijke eigenschappen doet dat wel en is van toegevoegde waarde in iedere zorgomgeving.

  • Zorgt voor stressvermindering en positieve afleiding
  • Creëert een prettige omgeving voor patiënt en staf
  • Draagt bij aan de beleving en ervaring van de patiënt
  • Geeft een ontspannende ambiance

Retail

Onze designs zijn volledig aan te passen op uw huisstijl. Zo kunnen wij bijvoorbeeld ervoor zorgen dat uw logo of huisstijlkleuren in het design verwerkt kunnen worden. Daarnaast hebben wij ook zeer ervaren designers in huis, die op al uw designwensen kunnen inspelen. Op het gebied van verrassende inrichting kunt u zich zeer goed onderscheiden ten opzichte van de concurrentie. De klant zal zich meer op zijn gemak voelen en daardoor meer tijd in uw winkel of showroom doorbrengen.

Architecten & Projectinrichters

Voor (interieur)architecten en projectinrichters is het Ambius sfeerplafond een fantastisch middel om een project of ontwerp een onderscheidende uitstraling te geven.

Door het gebruik van daglichtlampen in combinatie met het raameffect dat het sfeerplafond teweeg brengt, is dit concept ideaal voor het gebruik bij inpandige en donkere ruimtes.

Meer informatie en inspiratie

Ambius in uw regio