Neem direct contact met ons op voor een offerte via 0800 2600 100  of mail ons

Wij leveren onze diensten aan bedrijven over de hele wereld

Innovaties gecombineerd met duurzame oplossingen

De beste kwaliteit voor uw optimale leef- en werkplekbeleving

Project - Interzorg Assen

Interzorg biedt in Noord- en Midden-Drenthe ouderenzorg, zorg voor slechtzienden en blinden, jonge mensen met dementie, revalidatie, wijkzorg en meer. In samenwerking met Interzorg Noord Nederland en met .pet projectinrichters hebben we het nieuwe centraal bureau van Interzorg te Assen ingericht met beplantingen die geplaatst zijn in op maat gemaakte bakken op kasten en lockers en in roomdividers.

De wens was om een minimaal aantal soorten planten toe te passen in de kantoren en de algemene ruimten om zo voor een eenheid in het strakke design te zorgen.

Gekozen is voor een tweetal soorten planten op de kantoren en de centrale gangen (lockers) op de 1e etage. Hiermee is naast een duidelijke scheidingslijn tussen de werkplekken en de centrale ruimte ook een duidelijke looproute gecreëerd voor de medewerkers en de bezoekers. Op de begane grond is gekozen voor een Urban Jungle beplanting in de roomdividers om zo een leuke variatie aan te brengen en een huiselijke sfeer te creëren. De twee grote mobiele plantenbakken met Sanseveria beplanting maken de entree compleet.

Meer informatie en inspiratie

Onze diensten