0800 - 26 00 100 Bel ons Verzoek om terug te bellen

Service vacatures

Onze servicemedewerkers zijn het visitekaartje van ons bedrijf. Wij hebben meer dan 100 servicemedewerkers in dienst en deze afdeling is dan ook het grootste onderdeel binnen Ambius. Elke dag zorgen collega's ervoor dat de servicebezoeken op tijd en volledig worden volbracht en onze klanten worden ontzorgt. De juiste service verlenen is één van onze kernwaarden. 

Wij creëren inspirerende werkomgevingen en zorgen voor een hogere productiviteit en minder ziekteverzuim. Wij leveren en onderhouden onder meer interieurbeplanting, verticale tuinen, moswanden en zijn expert op het gebied van groen, geurbeleving, luchtzuivering en kerst.

Als onderdeel van Rentokil Initial plc, één van 's werelds grootste zakelijke dienstverlenende bedrijven, maken wij in vele landen het verschil en zetten de standaard binnen de facility wereld.

Ben jij dienstverlenend ingesteld? Kijk in ons overzicht of er een passende vacature voor je tussen staat.

Ambius vacatures:

Meewerkend Voorman -  Hoofddorp Amsterdam Leiden
Servicemedewerker Interieurbeplanting - Amsterdam
Servicemedewerker Interieurbeplanting - Utrecht

Het zit in ons DNA verweven dat we met het allergrootste respect voor mens en milieu onze bedrijfsprocessen hebben ingericht.

Heeft u nog vragen? We horen ze graag.

Lees meer over Ambius en de diensten die we aanbieden, van interieurbeplanting tot geurbeleving, groene wanden, mosontwerpen en kerstdecoraties.