0800 - 26 00 100 Bel ons Verzoek om terug te bellen

Overige functies

Ambius heeft een grote verscheidenheid aan functies. Naast Sales en Service bestaat onze organisatie uit ondersteunende afdelingen zoals Marketing, Customer Contact Center, Key Accounts Back Office en TeleSales.  

Alle afdelingen dragen bij aan de customer journey en klanttevredenheid. Of je de klanten en potentiële klanten telefonisch te woord staat, hen ondersteund op ons online of dat je productinnovaties lanceert. Alle medewerkers hebben een doel, de klant tevreden houden en plezier in het werk hebben. We zijn een lokaal bedrijf, dus je werkt met mensen die in dezelfde regio wonen, maar we zijn ook een nationaal en internationaal bedrijf, dus er zijn mogelijkheden om door te groeien naar andere rollen en loopbaanontwikkeling. Bekijk onze openstaande vacatures in het overzicht. 

Het zit in ons DNA verweven dat we met het allergrootste respect voor mens en milieu onze bedrijfsprocessen hebben ingericht.

Heeft u nog vragen? We horen ze graag.

Lees meer over Ambius en de diensten die we aanbieden, van interieurbeplanting tot geurbeleving, groene wanden, mosontwerpen en kerstdecoraties.