Wie zijn we

Neem direct contact met ons op voor een offerte via 0800 2600 100  of mail ons

Wij leveren onze diensten aan bedrijven over de hele wereld

Innovaties gecombineerd met duurzame oplossingen

De beste kwaliteit voor uw optimale leef- en werkplekbeleving

Over Ambius

Wij willen de leef- en werkomgevingen van zoveel mogelijk mensen vergroenen. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen zich beter voelt en beter presteert in een omgeving waar planten groeien en bloeien. Met onze groene diensten voegen wij kwaliteit toe aan iedere ruimte.

Ambius is dé specialist op het gebied van interieurbeplanting en verticaal groen. Naast de reguliere interieurbeplanting leveren wij ook geurbeleving, buitenbeplanting, moscreaties, verse bloemen, fruit en kerstdecoraties. Met Ambius haalt u weldaad en gezondheid in huis en voegen we beleving toe. Op maat gemaakt voor uw bedrijf en uw merk. We zijn gedreven om het werkklimaat voor uw medewerkers te verbeteren, de uitstraling van uw bedrijf te versterken en de productiviteit te verhogen.

Onze missie

Het leveren van uitstekende service, wat uitstraalt in iedere omgeving, onze positie als marktleider in interieurbeplanting versterken. Een breed servicepakket aanbieden, zoals planten, kerstdecoraties, fruit, kunst, mos en omgevingsgeuren

Het creëren van een prettige werkomgeving en het verhogen van klanttevredenheid alsook het verbeteren van het welzijn van medewerkers en het merkimago. Door als team te werken, leveren we uitstekende service en werken we aan het behouden van onze relaties.

Onze diensten

Meer informatie en inspiratie

Ambius in uw regio

Meer informatie aanvragen

Wij leveren uitsluitend aan de zakelijke klant op een zakelijk adres.