0800 - 26 00 100 Bel ons Verzoek om terug te bellen

De aangepaste werkomgeving: geef elkaar de ruimte

Mogen wij het 1,5 meter vraagstuk op uw kantoor vertalen in groene oplossingen voor een gezonde werkplek!

Bekijk deze creatieve mogelijkheden om gepaste afstand te creëren tussen werkplekken of om een veilige looproute aan te geven. Waarbij we juist de verbindende factor ‘groen’ gebruiken tussen de diverse praktische aspecten en een sfeervolle, gezonde omgeving voor uw medewerkers en gasten. 

Wij leveren uitsluitend aan de zakelijke klant op een zakelijk adres.

Opzoek naar inspiratie? Bekijk één van onze projecten en/of cases bij bestaande klanten!

Meer informatie aanvragen

* verplicht veld

Wij leveren uitsluitend aan de zakelijke klant op een zakelijk adres.

Dracaena

Plantenbakken

Opnieuw inrichten met plantenbakken of hulp bij herinrichting?

Hoe mooi is het om een plantenbak als roomdivider te (ver)plaatsen? Voor Social Distance tussen de bureaus, om grote kantoorruimtes op te splitsen in veilige werkplekken of te plaatsen langs looproutes. Wij denken graag met u mee! Daarom is het ook mogelijk dat wij uw huidige beplanting herinrichten om zo de adviezen van het RIVM op te volgen.

Hiervoor kunnen we ook ‘op maat’ bakken plaatsen op bestaande kasten zoals in deze afbeelding. Een interne meubelbak van 50 cm lang en 40 cm breed inclusief beplanting leveren we al vanaf € 5,11 per mnd op basis van 60 mnd.

GRATIS ADVIES
Calathea

Looproute veiliger maken met behulp van groen

Wij leveren een duurzame oplossing om op een groene en vriendelijke manier de looproute aan te geven met plantenbakken of signing op moswanden. Hiervoor kunnen we ook mooie bakken plaatsen op bestaande kasten. 

Deze Prestige bak met een afmeting van 120x40x75 cm leveren we compleet voor € 20,43 per mnd excl.btw op basis van 60 mnd. 

GRATIS ADVIES
Ficus Benjamina Danielle

Mobiele moswanden

Door de mobiele moswand kunt u uw eigen ‘personal space’ creëren tussen werkplekken. Heeft u een grote kantoortuin die u wilt opdelen? Wij plaatsen groene roomdividers en delen het grootste kantoor op in kleinere vlakken. Ook kunnen we de moswand voorzien van 1,5 meter signing. Naast de functionele waarde zijn moswanden ook een lust voor het oog en leveren ze een positieve bijdrage aan de akoestiek.  

Een roomdivider met een afmeting van 200x180 cm leveren we al voor € 41,- per mnd excl. btw op basis van 60 mnd.

Ficus El Abidjan

Stalen frames als afscheiding

In deze functionele stoere oplossing plaatsen we planten in een stalen frame. Hiermee geven we een industriële look aan de ruimte. Met deze Urban Jungle creëren we op een eigentijdse manier extra ruimte tussen de werkplekken. Drie forse planten in een stoer Danish Industrial frame van 125x48x205 cm leveren we al vanaf € 35,07 per mnd op basis van 60 mnd.

GRATIS ADVIES

Extra vitaal op kantoor?

U wilt graag fitte en vitale collega’s. Een dagelijks portie vers fruit helpt daarbij.

Laat uw medewerkers genieten van heerlijk gekoeld plat of bruisend water.

Heeft u nog vragen? We horen ze graag.