0800 - 26 00 100 Bel ons Verzoek om terug te bellen

Oplossingen voor een gezonde werkplek

Studies tonen aan dat tot 80% van de meest voorkomende infecties via besmette handen kunnen worden verspreid.

Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie is de belangrijkste actie die we kunnen ondernemen tijdens de COVID-19-epidemie, vaker handen wassen. Een goede handhygiëne is essentieel om de overdracht van huid-, luchtweg- en maagdarminfecties te helpen voorkomen. Bescherm uw bedrijf met Ambius Handhygiëne.

Handhygiëne hangt voornamelijk af van individuele verantwoordelijkheid. Of een persoon zijn handen goed of zelfs regelmatig wast, is aan het individu. Wat kan uw bedrijf doen om hygiënisch gedrag aan te moedigen? Door simpelweg onze handsanitizers rond uw bedrijf te plaatsen, krijgen voorbijgangers een visueel signaal dat op dit moment een goed moment is om te ontsmetten.

Elke drukke omgeving of ontmoetingsplek, is een uitstekende locatie voor de verspreiding van ziektekiemen. Ambius Health oplossing voor handhygiëne helpen de verspreiding in uw bedrijf te verminderen.

Download het luchtzuivering whitepaper hier. Luchtzuivering: onzichtbaar maar belangrijk! Waarom het voor uw bedrijf belangrijk is om luchthygiëne in te zetten.

air viruskiller

Luchtzuivering

Onze luchtzuivering oplossing verwijdert 99,97% van de deeltjes, bacteriën en virussen en VOC's uit de lucht, wat het risico op verspreiding van infecties vermindert en het personeel en bezoekers geruststelt. Onze luchtzuiveraars zijn uitgerust met een HEPA 13 filter. Voor de optimale werking van het systeem is het van belang deze filters regelmatig te reinigen en te vervangen. Daarom bieden wij dit systeem inclusief service aan vanaf € 49,95 per maand op basis van 36 maanden. (Bij meerdere machines prijs op aanvraag.)   

MEER INFORMATIE
Verspreiding ziektekiemen via de lucht

Verspreiding ziektekiemen via de lucht

Zoals te zien is in dit 3D-model zinken de extreem kleine deeltjes niet onmiddelijk naar de vloer maar worden binnen enkele minuten door de lucht verspreid over een afstand van meerdere meters. Waardoor nog meer risico's ontstaan op kruisbesmetting van een virus.

(Onderzoek van Aalto University, het Finse Meteorologisch Instituut, VTT Technical Research Center of Finland en de University of Helsinki, 2020)

MEER INFORMATIE
Hand hygiëne

Hand hygiëne

De WHO zegt dat de belangrijkste actie die we kunnen ondernemen tijdens de COVID-19-epidemie, is vaker handen wassen. Een goede handhygiëne is essentieel om de overdracht van huid-, luchtweg- en maagdarminfecties te helpen voorkomen.

Onze sensorgestuurde handdesinfectie oplossingen bevatten een no touch technologie die is ontworpen om product verspilling te verminderen en het aantal gebruiksmogelijkheden van elke pomp te maximaliseren. Onze oplossing doodt tot 99,99% van alle gangbare ziektekiemen en virussen.

MEER INFORMATIE
Social Distance

Social Distance

De aangepaste werkomgeving: geef elkaar de ruimte
Mogen wij het 1,5 meter vraagstuk op uw kantoor vertalen in groene oplossingen voor een gezonde werkplek!

Bekijk deze creatieve mogelijkheden om gepaste afstand te creëren tussen werkplekken of om een veilige looproute aan te geven. Waarbij we juist de verbindende factor ‘groen’ gebruiken tussen de diverse praktische aspecten en een sfeervolle, gezonde omgeving voor uw medewerkers en gasten.

MEER INFORMATIE

Meer informatie aanvragen

* verplicht veld

Wij leveren uitsluitend aan de zakelijke klant op een zakelijk adres.

Extra vitaal op kantoor?

Hoe bacteriën zich in de lucht verplaatsen

Onderzoek toont aan dat een droge hoest, een typisch symptoom van COVID-19, een gemiddelde ademhalings druppel van ongeveer 15 micron groot afgeeft.

U wilt graag fitte en vitale collega’s. Een dagelijks portie vers fruit helpt daarbij.

Laat uw medewerkers genieten van heerlijk gekoeld plat of bruisend water.