0800 - 26 00 100 Bel ons Verzoek om terug te bellen

De oplossingen voor een gezonde werkplek

Een onzichtbare bedreiging
Professionele luchtzuivering, goede handhygiëne en social distance kunnen virusoverdracht en verspreiding van ziektekiemen minimaliseren.

Als gevolg van de COVID-19-pandemie zijn mensen zich nu extra bewust voor aandoeningen die van invloed zijn op de gezondheid in zakelijke en openbare ruimtes. Wilt u ook een extra stap zetten om uw klanten te beschermen en het welzijn van uw medewerkers op de werkplek te verbeteren? Wij zorgen dat de lucht schoon blijft voor u, uw medewerkers en uw klanten.

Uit onderzoek blijkt dat de voornaamste vorm van COVID-19 transmissie plaatsvindt via ademhaling druppeltjes in de lucht. Het filteren van de lucht is van vitaal belang om de overdracht van ziektekiemen te verminderen. Onze filters, van medische kwaliteit, verwijderen meer dan 99,95% van de deeltjes in de lucht die meer dan 0,3 micron groot zijn. Uw bedrijf heeft nu meer dan ooit een effectieve, bewezen en deskundige luchtzuivering nodig.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een advies op maat van één van onze hygiëne experts.

Download het luchtzuivering whitepaper hier. Luchtzuivering: onzichtbaar maar belangrijk! Waarom het voor uw bedrijf belangrijk is om luchthygiëne in te zetten.

 Air purification

Luchtzuivering

Onze luchtzuivering oplossing verwijdert 99,97% van de deeltjes, bacteriën en virussen en VOC's uit de lucht, wat het risico op verspreiding van infecties vermindert en het personeel en bezoekers geruststelt. Onze luchtzuiveraars zijn uitgerust met een HEPA 13 filter. Voor de optimale werking van het systeem is het van belang deze filters regelmatig te reinigen en te vervangen. Daarom bieden wij dit systeem inclusief service aan vanaf € 49,95 per maand op basis van 36 maanden. (Bij meerdere machines prijs op aanvraag.)   

Meer Informatie
 Hand hygiene

Hand hygiëne

De WHO zegt dat de belangrijkste actie die we kunnen ondernemen tijdens de COVID-19-epidemie, is vaker handen wassen. Een goede handhygiëne is essentieel om de overdracht van huid-, luchtweg- en maagdarminfecties te helpen voorkomen.

Onze sensorgestuurde handdesinfectie oplossingen bevatten een no touch technologie die is ontworpen om product verspilling te verminderen en het aantal gebruiksmogelijkheden van elke pomp te maximaliseren. Onze oplossing doodt tot 99,99% van alle gangbare ziektekiemen en virussen.

Meer Informatie
 Social Distance

Social Distance

De aangepaste werkomgeving: geef elkaar de ruimte
Mogen wij het 1,5 meter vraagstuk op uw kantoor vertalen in groene oplossingen voor een gezonde werkplek!

Bekijk deze creatieve mogelijkheden om gepaste afstand te creëren tussen werkplekken of om een veilige looproute aan te geven. Waarbij we juist de verbindende factor ‘groen’ gebruiken tussen de diverse praktische aspecten en een sfeervolle, gezonde omgeving voor uw medewerkers en gasten.

Meer Informatie

Meer informatie aanvragen

* verplicht veld

Wij leveren uitsluitend aan de zakelijke klant op een zakelijk adres.

Extra vitaal op kantoor?

Hoe bacteriën zich in de lucht verplaatsen

Onderzoek toont aan dat een droge hoest, een typisch symptoom van COVID-19, een gemiddelde ademhalings druppel van ongeveer 15 micron groot afgeeft.

U wilt graag fitte en vitale collega’s. Een dagelijks portie vers fruit helpt daarbij.

Laat uw medewerkers genieten van heerlijk gekoeld plat of bruisend water.