Neem direct contact met ons op voor een offerte via 0800 2600 100  of mail ons

Wij leveren onze diensten aan bedrijven over de hele wereld

Innovaties gecombineerd met duurzame oplossingen

De beste kwaliteit voor uw optimale leef- en werkplekbeleving

Wij zijn de experts in sfeerbeleving in Zoetermeer en alle omliggende plaatsen

In Zoetermeer zijn mogelijkheden tot actieve vrijetijdsbesteding, zoals karten, indoor skiën, klimmen, zwemmen en schaatsen. Veel mensen van buiten Zoetermeer komen naar de gemeente toe voor deze activiteiten. Zoetermeer is een groene gemeente. De plaats heeft veel eengezinswoningen met daardoor veel privé-groen. Daarnaast zijn in elke wijk wijkparken te vinden en er zijn de grote stadsparken. Waar ook mooie kantoren zijn gevestigd. 

Hier zult u vaak onze producten tegen komen zoals onze groene verticale wanden, scenting en kerstdecoraties. Op de omliggende bedrijventerreinen bevinden zich veel klanten van ons waarvoor wij naast de interieurbeplanting ook vaak onze andere diensten leveren zoals fruit, bloemen, waterkoelers, sfeerplafonds en luchtreinigers.

Intressante diensten voor uw branche

Sfeerbeleving voor uw bedrijf in Zoetermeer en omgeving

Veel inwoners van Zoetermeer werken in Den Haag. De gemeente doet er alles aan om ook werkgelegenheid in Zoetermeer zelf te creëren. Veel mensen werken in de IT sector of bij de overheid. Tevens hebben een aantal dienstverleners hun hoofdkantoor in Zoetermeer gevestigd.

Voor de diverse ruimtes zoals hierboven beschreven zijn, bieden wij de totaal oplossing voor een sfeervolle en gezonde werkplek. Of het nu gaat over een gaaf design voor de inrichting met planten of verticale tuinen, optimale geurbeleving of luchtzuivering oplossingen onze experts staan voor u klaar!

Onze service medewerkers wonen in het gebied waar zij werken, waardoor ze snel ter plaatse kunnen zijn bij calamiteiten en er geen onnodige woon-werk kilometers worden afgelegd.

Meer informatie aanvragen

Wij leveren uitsluitend aan de zakelijke klant op een zakelijk adres.