Neem direct contact met ons op voor een offerte via 0800 2600 100  of mail ons

Wij leveren onze diensten aan bedrijven over de hele wereld

Innovaties gecombineerd met duurzame oplossingen

De beste kwaliteit voor uw optimale leef- en werkplekbeleving

Wij zijn de experts in sfeerbeleving in Schouwen-Duiveland en alle omliggende plaatsen

In gemeente Schouwen-Duiveland is het vooral ‘s zomers heel druk. Toeristen en dagjesmensen gaan naar Burgh-Haamstede voor het strand, leggen aan in de haven van Zierikzee. Jongeren vieren vakantie in Renesse op zowel het strand als in het uitgaansleven.

Doordat Schouwen-Duiveland in de zomer veel toeristen ontvangt, is er veel horeca in de verschillende plaatsen en steden in de gemeente.

Hier zult u vaak onze producten tegen komen zoals onze groene verticale wanden, scenting en kerstdecoraties. Op de omliggende bedrijventerreinen bevinden zich veel klanten van ons waarvoor wij naast de interieurbeplanting ook vaak onze andere diensten leveren zoals fruit, bloemen, waterkoelers, sfeerplafonds en luchtreinigers.

Intressante diensten voor uw branche

Sfeerbeleving voor uw bedrijf in Schouwen-Duiveland en omgeving

Schouwen-Duiveland heeft veel cafés, restaurants en hotels voor de toeristen dit het eiland in de zomer bezoeken.

Voor de diverse ruimtes zoals hierboven beschreven zijn, bieden wij de totaal oplossing voor een sfeervolle en gezonde werkplek. Of het nu gaat over een gaaf design voor de inrichting met planten of verticale tuinen, optimale geurbeleving of luchtzuivering oplossingen onze experts staan voor u klaar!

Onze service medewerkers wonen in het gebied waar zij werken, waardoor ze snel ter plaatse kunnen zijn bij calamiteiten en er geen onnodige woon-werk kilometers worden afgelegd.

Meer informatie aanvragen

Wij leveren uitsluitend aan de zakelijke klant op een zakelijk adres.