Neem direct contact met ons op voor een offerte via 0800 2600 100  of mail ons

Wij leveren onze diensten aan bedrijven over de hele wereld

Innovaties gecombineerd met duurzame oplossingen

De beste kwaliteit voor uw optimale leef- en werkplekbeleving

Wij zijn de experts in sfeerbeleving in Roosendaal en alle omliggende plaatsen

Door de strategische ligging tussen de verschillende havens in Nederland en België zijn in Roosendaal veel transportbedrijven gevestigd. Tevens heeft Roosendaal een van de grootste bedrijventerreinen in Noord-Brabant met op de bedrijventerreinen een grote verscheidenheid aan bedrijven.

Roosendaal heeft een groot winkelcentrum met veel horeca en een aantal overdekte winkelcentra.

Hier zult u vaak onze producten tegen komen zoals onze groene verticale wanden, scenting en kerstdecoraties. Op de omliggende bedrijventerreinen bevinden zich veel klanten van ons waarvoor wij naast de interieurbeplanting ook vaak onze andere diensten leveren zoals fruit, bloemen, waterkoelers, sfeerplafonds en luchtreinigers.

Intressante diensten voor uw branche

Sfeerbeleving voor uw bedrijf in Roosendaal en omgeving

Roosendaal heeft een groot en gevarieerd winkelaanbod. Naast de winkels in het centrum heeft Roosendaal een Fashion Outlet en een woonboulevard. Naast de winkels zijn er door de gunstige ligging ook veel bedrijfen gevestigd.

Voor de diverse ruimtes zoals hierboven beschreven zijn, bieden wij de totaal oplossing voor een sfeervolle en gezonde werkplek. Of het nu gaat over een gaaf design voor de inrichting met planten of verticale tuinen, optimale geurbeleving of luchtzuivering oplossingen onze experts staan voor u klaar!

Onze service medewerkers wonen in het gebied waar zij werken, waardoor ze snel ter plaatse kunnen zijn bij calamiteiten en er geen onnodige woon-werk kilometers worden afgelegd.

Meer informatie aanvragen

Wij leveren uitsluitend aan de zakelijke klant op een zakelijk adres.