Neem direct contact met ons op voor een offerte via 0800 2600 100  of mail ons

Wij leveren onze diensten aan bedrijven over de hele wereld

Innovaties gecombineerd met duurzame oplossingen

De beste kwaliteit voor uw optimale leef- en werkplekbeleving

Wij zijn de experts in sfeerbeleving in Leiden en alle omliggende plaatsen

Leiden is een studentenstad, de oudste Universiteit van Nederland is in Leiden gevestigd. Leiden is daarnaast bekend om de prachtige oude binnenstad met grachten en de vele hofjes. Op het Leiden Bio Science Park zijn bedrijven en kennisinstellingen gevestigd die zich richten op de biotechnologie sector. Toeristen bezoeken Leiden voor de vele kerken en hofjes en de musea waardoor er ook veel hotels zijn in Leiden.

Hier zult u vaak onze producten tegen komen zoals onze groene verticale wanden, scenting en kerstdecoraties. Op de omliggende bedrijventerreinen bevinden zich veel klanten van ons waarvoor wij naast de interieurbeplanting ook vaak onze andere diensten leveren zoals fruit, bloemen, waterkoelers, sfeerplafonds en luchtreinigers.

Intressante diensten voor uw branche

Sfeerbeleving voor uw bedrijf in Leiden en omgeving

In Leiden werken veel mensen op het Bio Science Park. Het Medisch Centrum en de Universiteit Leiden zijn hier de grootste werkgevers. Maar op het bedrijventerrein zijn veel meer kennisintensieve bedrijven gevestigd, die veel werkgelegenheid verschaffen.

Voor de diverse ruimtes zoals hierboven beschreven zijn, bieden wij de totaal oplossing voor een sfeervolle en gezonde werkplek. Of het nu gaat over een gaaf design voor de inrichting met planten of verticale tuinen, optimale geurbeleving of luchtzuivering oplossingen onze experts staan voor u klaar!

Onze service medewerkers wonen in het gebied waar zij werken, waardoor ze snel ter plaatse kunnen zijn bij calamiteiten en er geen onnodige woon-werk kilometers worden afgelegd.

Meer informatie aanvragen

Wij leveren uitsluitend aan de zakelijke klant op een zakelijk adres.