Neem direct contact met ons op voor een offerte via 0800 2600 100  of mail ons

Wij leveren onze diensten aan bedrijven over de hele wereld

Innovaties gecombineerd met duurzame oplossingen

De beste kwaliteit voor uw optimale leef- en werkplekbeleving

Wij zijn de experts in sfeerbeleving in Hilversum en alle omliggende plaatsen

Hilversum is de belangrijkste plaats in ‘t Gooi en is de mediastad van Nederland. Veel omroepen, commerciële zenders en media bedrijven hebben hun kantoor op het Media Park in Hilversum, of op andere locaties in Hilversum. Er komen veel dagjesmensen naar Hilversum, voor het Beeld en Geluid museum, maar ook voor de architectuur.

Hier zult u vaak onze producten tegen komen zoals onze groene verticale wanden, scenting en kerstdecoraties. Op de omliggende bedrijventerreinen bevinden zich veel klanten van ons waarvoor wij naast de interieurbeplanting ook vaak onze andere diensten leveren zoals fruit, bloemen, waterkoelers, sfeerplafonds en luchtreinigers.

Intressante diensten voor uw branche

Sfeerbeleving voor uw bedrijf in Hilversum en omgeving

De binnenstad van Hilversum is dicht bebouwd met veel oude panden. De meeste horeca is centraal in één straat gevestigd. Veel mensen werken in Hilversum op het Media Park bij een van de omroepen of bij de media bedrijven.

Voor de diverse ruimtes zoals hierboven beschreven zijn, bieden wij de totaal oplossing voor een sfeervolle en gezonde werkplek. Of het nu gaat over een gaaf design voor de inrichting met planten of verticale tuinen, optimale geurbeleving of luchtzuivering oplossingen onze experts staan voor u klaar!

Onze service medewerkers wonen in het gebied waar zij werken, waardoor ze snel ter plaatse kunnen zijn bij calamiteiten en er geen onnodige woon-werk kilometers worden afgelegd.

Meer informatie aanvragen

Wij leveren uitsluitend aan de zakelijke klant op een zakelijk adres.