Neem direct contact met ons op voor een offerte via 0800 2600 100  of mail ons

Wij leveren onze diensten aan bedrijven over de hele wereld

Innovaties gecombineerd met duurzame oplossingen

De beste kwaliteit voor uw optimale leef- en werkplekbeleving

Wij zijn de experts in sfeerbeleving in Gemert en alle omliggende plaatsen

Gemert is van oudsher een agrarisch dorp. Tegenwoordig is de landbouw nog steeds belangrijk voor Gemert, maar door de groei van het dorp is Gemert het streekcentrum geworden voor de omliggende plaatsen met een gevarieerd winkelaanbod, horeca, hotels en scholen.

In het oude centrum, aan het Ridderplein, ligt het Kasteel van Gemert. De winkels zijn vooral te vinden aan de hoofdstraten die naar het Ridderplein toe leiden.

Hier zult u vaak onze producten tegen komen zoals onze groene verticale wanden, scenting en kerstdecoraties. Op de omliggende bedrijventerreinen bevinden zich veel klanten van ons waarvoor wij naast de interieurbeplanting ook vaak onze andere diensten leveren zoals fruit, bloemen, waterkoelers, sfeerplafonds en luchtreinigers.

Intressante diensten voor uw branche

Sfeerbeleving voor uw bedrijf in Gemert en omgeving

Gemert heeft een gastvrij en sfeervol winkelhart met een veelzijdig aanbod van winkels en speciaalzaken. In het centrum zijn tevens een aantal restaurants en cafés te vinden. Naast de retail is ook de industrie en het toerisme belangrijk voor Gemert. Op het bedrijventerrein zijn verschillende industriële bedrijven gevestigd.

Voor de diverse ruimtes zoals hierboven beschreven zijn, bieden wij de totaal oplossing voor een sfeervolle en gezonde werkplek. Of het nu gaat over een gaaf design voor de inrichting met planten of verticale tuinen, optimale geurbeleving of luchtzuivering oplossingen onze experts staan voor u klaar!

Onze service medewerkers wonen in het gebied waar zij werken, waardoor ze snel ter plaatse kunnen zijn bij calamiteiten en er geen onnodige woon-werk kilometers worden afgelegd.

Meer informatie aanvragen

Wij leveren uitsluitend aan de zakelijke klant op een zakelijk adres.