Neem direct contact met ons op voor een offerte via 0800 2600 100  of mail ons

Wij leveren onze diensten aan bedrijven over de hele wereld

Innovaties gecombineerd met duurzame oplossingen

De beste kwaliteit voor uw optimale leef- en werkplekbeleving

Wij zijn de experts in sfeerbeleving in Eindhoven en alle omliggende plaatsen

Wie aan Eindhoven denkt, denkt aan PSV en Philips, ondanks dat Philips grotendeels niet meer in Eindhoven gevestigd is. Toch is Eindhoven nog steeds een stad van de technologie. Mede dankzij de Technische Universiteit Eindhoven. Maar Eindhoven is meer dan technologie, de stad heeft een levendig uitgaansleven en de langste caféstraat van Nederland. Eindhoven heeft veel horeca en vooral in de binnenstad zijn veel winkels gevestigd.

Hier zult u vaak onze producten tegen komen zoals onze groene verticale wanden, scenting en kerstdecoraties. Op de omliggende bedrijventerreinen bevinden zich veel klanten van ons waarvoor wij naast de interieurbeplanting ook vaak onze andere diensten leveren zoals fruit, bloemen, waterkoelers, sfeerplafonds en luchtreinigers.

Intressante diensten voor uw branche

Sfeerbeleving voor uw bedrijf in Eindhoven en omgeving

In Eindhoven zijn veel technologische bedrijven gevestigd. En ook staat design op nummer één in Eindhoven. Al jaren wordt hier de Dutch Design week georganiseerd. Waarbij de laatste jaren duurzaamheid een belangrijk uitgangspunt is bij de vele ontwerpen. Ook voor ons is dit een speerpunt als het gaat over interieurbeplantingen en de toepasbaarheid in publieke ruimtes en kantoren.

Voor de diverse ruimtes zoals hierboven beschreven zijn, bieden wij de totaal oplossing voor een sfeervolle en gezonde werkplek. Of het nu gaat over een gaaf design voor de inrichting met planten of verticale tuinen, optimale geurbeleving of luchtzuivering oplossingen onze experts staan voor u klaar!

Onze service medewerkers wonen in het gebied waar zij werken, waardoor ze snel ter plaatse kunnen zijn bij calamiteiten en er geen onnodige woon-werk kilometers worden afgelegd.

Meer informatie aanvragen

Wij leveren uitsluitend aan de zakelijke klant op een zakelijk adres.