Neem direct contact met ons op voor een offerte via 0800 2600 100  of mail ons

Wij leveren onze diensten aan bedrijven over de hele wereld

Innovaties gecombineerd met duurzame oplossingen

De beste kwaliteit voor uw optimale leef- en werkplekbeleving

Wij zijn de experts in sfeerbeleving in Dordrecht en alle omliggende plaatsen

Net als in Rotterdam is ook in Dordrecht de haven belangrijk. Dordrecht heeft de zesde zeehaven van Nederland en veel mensen werken in de scheepsbouw. Ook de houtindustrie en de metaalindustrie zijn belangrijke werkgevers in Dordrecht. Toeristen komen naar Dordrecht voor een bezoek aan de Biesbosch, hierdoor vindt u in Dordrecht veel horeca.

Hier zult u vaak onze producten tegen komen zoals onze groene verticale wanden, scenting en kerstdecoraties. Op de omliggende bedrijventerreinen bevinden zich veel klanten van ons waarvoor wij naast de interieurbeplanting ook vaak onze andere diensten leveren zoals fruit, bloemen, waterkoelers, sfeerplafonds en luchtreinigers.

Intressante diensten voor uw branche

Sfeerbeleving voor uw bedrijf in Dordrecht en omgeving

De industrie is een grote werkgever in Dordrecht, veel mensen werken in de houtindustrie, de metaalindustrie en in de scheepsbouw. Daarnaast is de dienstverlening voor Dordrecht een belangrijke werkgever, veel kantoren zijn dan ook gevestigd rondom Dordrecht.

Voor de diverse ruimtes zoals hierboven beschreven zijn, bieden wij de totaal oplossing voor een sfeervolle en gezonde werkplek. Of het nu gaat over een gaaf design voor de inrichting met planten of verticale tuinen, optimale geurbeleving of luchtzuivering oplossingen onze experts staan voor u klaar!

Onze service medewerkers wonen in het gebied waar zij werken, waardoor ze snel ter plaatse kunnen zijn bij calamiteiten en er geen onnodige woon-werk kilometers worden afgelegd.

Meer informatie aanvragen

Wij leveren uitsluitend aan de zakelijke klant op een zakelijk adres.