Neem direct contact met ons op voor een offerte via 0800 2600 100  of mail ons

Wij leveren onze diensten aan bedrijven over de hele wereld

Innovaties gecombineerd met duurzame oplossingen

De beste kwaliteit voor uw optimale leef- en werkplekbeleving

Wij zijn de experts in sfeerbeleving in Den Haag en alle omliggende plaatsen

Den Haag wordt ook wel ‘s-Gravenhage genoemd. Over het algemeen wordt Den Haag gebruikt, om aan te sluiten bij de buitenlandse benamingen van de stad. Ondanks dat Den Haag niet de hoofdstad is van Nederland, vervult het voor een groot deel de rol die in veel landen aan de hoofdstad is voorbehouden. Bijna alle ministeries en ambassades zijn in Den Haag gevestigd en de koninklijke familie woont in Wassenaar, nabij Den Haag en zal op termijn naar Den Haag verhuizen. Naast de ambassades zijn in Den Haag ook een aantal internationale rechtscolleges gevestigd, waardoor een grote internationale gemeenschap in Den Haag woonachtig en werkzaam is.

Hier zult u vaak onze producten tegen komen zoals onze groene verticale wanden, scenting en kerstdecoraties. Op de omliggende bedrijventerreinen bevinden zich veel klanten van ons waarvoor wij naast de interieurbeplanting ook vaak onze andere diensten leveren zoals fruit, bloemen, waterkoelers, sfeerplafonds en luchtreinigers.

Intressante diensten voor uw branche

Sfeerbeleving voor uw bedrijf in Den Haag en omgeving

In Den Haag zijn veel hotels, hostels en B&B’s, en vanwege de vele toeristen en de studenten zijn er veel horeca ondernemingen en is er veel detailhandel en retail in het centrum. De overheid en de internationale organisaties zijn de grootste werkgevers in Den Haag. Veel van deze organisaties zijn gevestigd in kantoorpanden.

Voor de diverse ruimtes zoals hierboven beschreven zijn, bieden wij de totaal oplossing voor een sfeervolle en gezonde werkplek. Of het nu gaat over een gaaf design voor de inrichting met planten of verticale tuinen, optimale geurbeleving of luchtzuivering oplossingen onze experts staan voor u klaar!

Onze service medewerkers wonen in het gebied waar zij werken, waardoor ze snel ter plaatse kunnen zijn bij calamiteiten en er geen onnodige woon-werk kilometers worden afgelegd.

Meer informatie aanvragen

Wij leveren uitsluitend aan de zakelijke klant op een zakelijk adres.