Neem direct contact met ons op voor een offerte via 0800 2600 100  of mail ons

Wij leveren onze diensten aan bedrijven over de hele wereld

Innovaties gecombineerd met duurzame oplossingen

De beste kwaliteit voor uw optimale leef- en werkplekbeleving

Wij zijn de experts in sfeerbeleving in Arnhem en alle omliggende plaatsen

Arnhem ligt aan de rivier de Nederrijn, de rivier stroomt dwars door de stad. Arnhem staat bekend als een groene stad door zijn vele parken. Daarnaast heeft het een sfeervolle oude binnenstad, het is een van de grootste winkelsteden met veel winkels en warenhuizen in de binnenstad, maar ook een aantal winkelcentra. Door de centrale landelijke ligging zijn hier ook veel grote kantoren gevestigd. In de oude binnenstad is er veel keuze aan restaurants en er is een ruim aanbod wat betreft detailhandel.

Hier zult u vaak onze producten tegen komen zoals onze groene verticale wanden, scenting en kerstdecoraties. Op de omliggende bedrijventerreinen bevinden zich veel klanten van ons waarvoor wij naast de interieurbeplanting ook vaak onze andere diensten leveren zoals fruit, bloemen, waterkoelers, sfeerplafonds en luchtreinigers.

Intressante diensten voor uw branche

Sfeerbeleving voor uw bedrijf in Arnhem en omgeving

Arnhem is een van de grootste winkelsteden van Nederland en heeft een groot aantal winkels en warenhuizen. Vanwege de HAN wonen er ook veel studenten in Arnhem. Naast de detailhandel en horeca heeft Arnhem een aantal industriegebieden met daarin verschillende soorten bedrijven. Tevens heeft Arnhem grote kantoortorens en hebben een aantal grote dienstverleners hier hun kantoor. De grootste werkgever in Arnhem is het ziekenhuis Rijnstate.

Voor de diverse ruimtes zoals hierboven beschreven zijn, bieden wij de totaal oplossing voor een sfeervolle en gezonde werkplek. Of het nu gaat over een gaaf design voor de inrichting met planten of verticale tuinen, optimale geurbeleving of luchtzuivering oplossingen onze experts staan voor u klaar!

Onze service medewerkers wonen in het gebied waar zij werken, waardoor ze snel ter plaatse kunnen zijn bij calamiteiten en er geen onnodige woon-werk kilometers worden afgelegd.

Meer informatie aanvragen

Wij leveren uitsluitend aan de zakelijke klant op een zakelijk adres.