Neem direct contact met ons op voor een offerte via 0800 2600 100  of mail ons

Wij leveren onze diensten aan bedrijven over de hele wereld

Innovaties gecombineerd met duurzame oplossingen

De beste kwaliteit voor uw optimale leef- en werkplekbeleving

Wij zijn de experts in sfeerbeleving in Apeldoorn en alle omliggende plaatsen

Apeldoorn is een stad met historie, waar het om het Koningshuis gaat. Er is veel toerisme en dagjesmensen die komen voor Paleis het Loo, de Koningin Julianatoren en de Apenheul. Apeldoorn heeft veel kleinere winkelcentra, rondom de Korenstraat is grootste winkelcentrum. In het centrum is veel horeca te vinden. Daarnaast zijn er in Apeldoorn veel grote kantoorgebouwen, in een groene omgeving.

Hier zult u vaak onze producten tegen komen zoals onze groene verticale wanden, scenting en kerstdecoraties. Op de omliggende bedrijventerreinen bevinden zich veel klanten van ons waarvoor wij naast de interieurbeplanting ook vaak onze andere diensten leveren zoals fruit, bloemen, waterkoelers, sfeerplafonds en luchtreinigers.

Intressante diensten voor uw branche

Sfeerbeleving voor uw bedrijf in Apeldoorn en omgeving

Apeldoorn heeft veel winkelgelegenheid. De meeste winkels bevinden zich in de binnenstad. Daarnaast zijn er meerdere winkelcentra in de stad. Naast de detailhandel en horeca heeft Apeldoorn veel grote kantoorgebouwen en meerdere bedrijventerreinen.

Voor de diverse ruimtes zoals hierboven beschreven zijn, bieden wij de totaal oplossing voor een sfeervolle en gezonde werkplek. Of het nu gaat over een gaaf design voor de inrichting met planten of verticale tuinen, optimale geurbeleving of luchtzuivering oplossingen onze experts staan voor u klaar!

Onze service medewerkers wonen in het gebied waar zij werken, waardoor ze snel ter plaatse kunnen zijn bij calamiteiten en er geen onnodige woon-werk kilometers worden afgelegd.

Meer informatie aanvragen

Wij leveren uitsluitend aan de zakelijke klant op een zakelijk adres.