Werkplek hygiene

Ambius Health

Neem direct contact met ons op voor een offerte via 0800 2600 100  of mail ons

Wij leveren onze diensten aan bedrijven over de hele wereld

Innovaties gecombineerd met duurzame oplossingen

De beste kwaliteit voor uw optimale leef- en werkplekbeleving

Oplossingen voor een gezonde werkplek

Studies tonen aan dat tot 80% van de meest voorkomende infecties via besmette handen kunnen worden verspreid.


Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie is de belangrijkste actie die we kunnen ondernemen tijdens de COVID-19-epidemie, vaker handen wassen. Een goede handhygiëne is essentieel om de overdracht van huid-, luchtweg- en maagdarminfecties te helpen voorkomen. Bescherm uw bedrijf met Ambius Handhygiëne.


Handhygiëne hangt voornamelijk af van individuele verantwoordelijkheid. Of een persoon zijn handen goed of zelfs regelmatig wast, is aan het individu. Wat kan uw bedrijf doen om hygiënisch gedrag aan te moedigen? Door simpelweg onze handsanitizers rond uw bedrijf te plaatsen, krijgen voorbijgangers een visueel signaal dat op dit moment een goed moment is om te ontsmetten.


Elke drukke omgeving of ontmoetingsplek, is een uitstekende locatie voor de verspreiding van ziektekiemen. Ambius Health oplossing voor handhygiëne helpen de verspreiding in uw bedrijf te verminderen.

This video player requires JavaScript.

Hoe bacteriën zich in de lucht verplaatsen

Onderzoek toont aan dat een droge hoest, een typisch symptoom van COVID-19, een gemiddelde ademhalings druppel van ongeveer 15 micron groot afgeeft.

Meer informatie aanvragen

Wij leveren uitsluitend aan de zakelijke klant op een zakelijk adres.