Moswanden

Moswanden

Neem direct contact met ons op voor een offerte via 0800 2600 100  of mail ons

Wij leveren onze diensten aan bedrijven over de hele wereld

Innovaties gecombineerd met duurzame oplossingen

De beste kwaliteit voor uw optimale leef- en werkplekbeleving

Moswanden

Moswanden zijn niet alleen een lust voor het oog, maar hebben eenmaal aangebracht ook weinig onderhoud meer nodig.

De moswanden worden bevestigd op 9 tot 18 mm dik duurzame houten panelen, en dragen bij aan een goede akoestiek in uw omgeving. Naast zijn natuurlijke kleur kan het mos in diverse andere kleuren worden verkregen.

Een moswand heeft indien op de juiste manier verzorgd, een jarenlange levensduur. Het mos is geïmpregneerd met milieuvriendelijk glycerine wat er voor zorgt dat het mos soepel, stofafstotend en brandvertragend wordt.

Toepassingen met mos zijn legio. Niet alleen als wanddecoratie maar ook te plaatsen tegen het plafond, bekleding van kolommen, als scheidingswand en roomdivider, als eycatcher bij een entree of in een vergaderruimte. Ook het verwerken van een logo in het mos of er juist bovenop voor een 3D effect is mogelijk.

Wij leveren uitsluitend aan de zakelijke klant op een zakelijk adres.

Meer informatie aanvragen

Wij leveren uitsluitend aan de zakelijke klant op een zakelijk adres.

Verzorging

Om ons mos in goede conditie te houden is een uitgekiende luchtvochtigheid belangrijk. Bij een luchtvochtigheid lager dan 30% droogt mos uit. Hierdoor verliest het aan elasticiteit en wordt het kwetsbaarder. Zodra de luchtvochtigheid weer toeneemt, herstelt de elasticiteit zich weer. Maar ook onder de juiste omstandigheden blijft mos een kwetsbaar product. Het kan na verloop van tijd loskomen, bijvoorbeeld door de aanraking van mensen. Daarom adviseren wij u om een onderhoudscontract af te sluiten.

Technische informatie

Onze mospanelen worden standaard gemaakt van OSB-platen met FSC-keurmerk. Deze platen bestaan uit watervaste houtvezels en zijn oersterk, licht en zeer duurzaam. De platen zijn geschikt voor zowel droge als vochtige omstandigheden. We werken de randen voor u af met mos of met een mooie lijst. Uiteraard zorgen wij voor de juiste materialen en installeren onze specialisten uw mospanelen vakkundig op elke gewenste locatie. Ook is het mogelijk om uw moswand te personaliseren met diverse kleuren mos en de toepassing van een logo of een beeldscherm.

Meer informatie en inspiratie

Ambius in uw regio