Live Divider

Livepicture

Neem direct contact met ons op voor een offerte via 0800 2600 100  of mail ons

Wij leveren onze diensten aan bedrijven over de hele wereld

Innovaties gecombineerd met duurzame oplossingen

De beste kwaliteit voor uw optimale leef- en werkplekbeleving

Wat is er nu mooier dan een levend schilderij?

De Ambius Livepicture geeft uw leef- en werkomgeving direct een fraai en groen resultaat. Dit unieke duurzame begroeiingssysteem is niet alleen goed voor het binnenklimaat maar zorgt ook voor een rustgevend effect.

Weinig ruimte?
Zoals uw wellicht wel weet bieden planten meerdere gezondheidsvoordelen en dragen ze bij aan het gevoel van welzijn, maar kunnen waardevolle ruimte in beslag nemen. Daarom is de Ambius LivePicture de ideale oplossing op locaties waar ruimte schaars is.

Aangepast op het design van uw kantoor:
De Ambius LivePicture bestaat uit een frame dat in alle kleuren en met diverse wraps geleverd kan worden. In het frame worden de cassettes met planten geplaatst. De Ambius LivePicture is eenvoudig aan iedere muur te bevestigen. Door de innovatieve constructie is er geen stroom nodig om de planten van water te voorzien.

Wij leveren uitsluitend aan de zakelijke klant op een zakelijk adres.

 

Direct een offerte aanvragen

Wij leveren uitsluitend aan de zakelijke klant op een zakelijk adres.

Verzorging

In de lijst van de Ambius LivePicture zit een geïntegreerd watergeefsysteem met een reservoir. Dit systeem voorziet de planten vier tot zes weken van water, zonder dat u er verder naar om hoeft te kijken

Technische informatie

De Ambius LivePicture is standaard leverbaar in de kleuren wit, zilvergrijs en antraciet. Op aanvraag zijn er ook andere kleuren mogelijk. Beplanting in het schilderij is geheel naar wens samen te stellen

Meer informatie en inspiratie

Ambius in uw regio