Veelgestelde vragen

Premium Scenting is het ANTWOORD op uw behoeften met betrekking tot omgevingsgeuren.

Hoe werkt Premium Scenting?

De meeste systemen vernevelen een vloeibaar aërosol of parfum in de lucht. Premium Scenting is een recentelijk gepatenteerd diffusiesysteem. Het zet het vloeibare parfum om in een 'droog aërosol' die zich in de hele ruimte verspreid. Hierbij wordt slechts een hele kleine hoeveelheid actieve ingrediënt gebruikt; precies genoeg om een aangename geur te creëren.

Is er wetenschappelijk bewijs dat bevestigt dat het toepassen van omgevingsgeuren een positieve invloed heeft op de alertheid en productiviteit van medewerkers?

William Dember, een universitair psycholoog, heeft het effect van geur getest terwijl proefpersonen hun aandacht gedurende 40 minuten gericht hadden op het gebruik van computers om patronen te selecteren. Wanneer de proefpersonen werden blootgesteld aan geuren, bleek de nauwkeurigheid zo’n 15% hoger te zijn. Gelijksoortige studies hebben aangetoond dat typistes in een aangenaam geurend kantoor 14% meer aanslagen en 21% minder fouten maakten.

Is Premium Scenting beter dan het traditionele systeem dat ik nu gebruik?

Het is net als met appels en peren! Traditionele aërosoldispensers maken gebruik van zware druppels die geur aanbrengen in een gebiedje van zo’n 3 m2, gedurende een periode van 5 tot 10 minuten na het vernevelen. Het luchtbehandelingssysteem van Premium Scenting maakt geen gebruik van zware druppels. De microscopisch kleine deeltjes zijn zo licht dat ze zweven en alle lucht in de ruimte gelijkmatig behandelen. Premium Scenting-deeltjes zijn 50 keer zo klein als aërosoldeeltjes en Premium Scenting gebruikt slechts 125.000 keer zo weinig vloeistof!

Waarom moet ik geuren gebruiken?

Studies hebben aangetoond dat de reukzin de krachtigste is van de vijf zintuigen om herinneringen op te roepen. Sommigen beweren zelfs dat 75% van de emoties die we dagelijks genereren, beïnvloed worden door geur. Omgevingsgeuren zijn krachtige marketing tools die de emoties van uw klanten beïnvloeden, ze kunnen belangrijke factoren zijn bij de perceptie van een product en bij het oproepen van nostalgische herinneringen die uiteindelijk kunnen leiden tot het maken van aankoopbeslissingen. Geuren creëren een aangename omgeving voor uw klanten, uw medewerkers en uw bezoekers.

Uit welke omgevingsgeuren kan ik kiezen?

Premium Scenting heeft een standaard catalogus met 25 geuren in 5 categorieën. Kenmerkende geuren kunnen exclusief voor elke klant worden ontwikkeld en zijn tegen meerprijs op verzoek verkrijgbaar.

0800-2600100

Premium Scenting

Afbeelding Ambius Microfresh geuren

Welke geur is geschikt voor u?

Hoofdkantoor en steunpunten

Geur maskering

Verwijderen van vieze geuren voor eens en altijd.

Scent Marketing

Versterk uw merk met de kracht van geuren.

Ambius