Via alle zintuigen

Benader uw klanten via al hun vijf zintuigen en u zult een krachtig merk opbouwen door het creëren van een geheel zintuiglijke ervaring. Waarschijnlijk heeft u zich tot nu toe voornamelijk geconcentreerd op hoe uw product er uitziet en hoe uw product klinkt voor uw gasten, uw klanten en uw medewerkers. Maar heeft u er wel eens over nagedacht hoe geur hun ervaring kan beïnvloeden?

De neus weet het

Veel bedrijven vergeten gebruik te maken van het reukvermogen van hun klanten. Daarom is het toepassen van de kracht van geuren voor u een fantastische mogelijkheid om uw product te kunnen onderscheiden van dat van uw concurrenten. Naast het feit dat menselijke herinneringen nauw verbonden zijn met geuren, fungeert dit scherpe zintuig bovendien als aanzet tot ongeveer driekwart van alle emoties.

De introductie van Premium Scenting

Dat is de reden waarom vooruitstrevende bedrijven Ambius Premium Scenting gebruiken om een fascinerende merkervaring te creëren, zodat klanten het zich kunnen herinneren en opnieuw willen ervaren.

Wat kunnen geuren voor u doen?

Aantrekkelijke geuren ruiken niet alleen lekker, ze beïnvloeden onze herinneringen en onze emoties. Dit betekent ook dat ze uw product kunnen versterken, een warme en gedenkwaardige ontvangst kunnen creëren en uw klanten een reden kunnen geven om langer te blijven of om terug te keren.

Geuren hebben ook invloed op medewerkers; wetenschappelijke onderzoeken hebben aangetoond dat aangename geuren kunnen zorgen voor een toename van de alertheid en productiviteit – en een afname van stress. Eenvoudigweg door de mentale veerkracht te verhogen en een gevoel van welzijn te creëren.

Welke geur past bij u?

Verschillende geuren hebben verschillende effecten. We adviseren een geur uit onze geurcatalogus waarin onder andere de volgende categorieën zijn opgenomen: Citrus, Floral, Naturescape, Fruity en Crisp & Clean. Het is ook mogelijk een totaal unieke omgeving te creëren. Laat ons, exclusief voor uw product, een kenmerkende geur ontwikkelen.

Voor meer informatie over Premium Scenting bel 0800-2600100 of neem online contact met ons op.

Image representing Ambius Microfresh ambient scenting
0800-2600100

Premium Scenting

Afbeelding Ambius Microfresh geuren

Welke geur is geschikt voor u?

Stuur verse bloemen

Stuur verse bloemen | Ambius NL

Verse bloemen vanaf € 12,50 per boeket

Hoofdkantoor en steunpunten

Geur maskering

Verwijderen van vieze geuren voor eens en altijd.

Ambius University

Een continue leerprogramma voor alle medewerkers.

Ambius