Premium Scenting - luchtverfrisser

Of we het nu willen of niet, slechte geuren zijn een deel van het leven en de meeste mensen gebruiken luchtverfrissers om de alledaagse huishoudelijke geuren te maskeren in hun huizen. Maar wat gebeurt er als uw bedrijf wordt beïnvloed door slechte geuren? Minder klanten, die minder tijd besteden in uw ruimte en er zullen dus minder inkomsten binnenkomen.

Uw bedrijf kan een hotel of casino zijn met het toilet in de buurt van openbare ruimtes, of een sportschool of healthclub met een geur in de kleedkamers. Cafés, clubs en restaurants hebben geconstateerd dat sinds de invoering van het rookverbod, geuren die ooit werden verbloemd door sigarettenrook, komen nu al penetrant naar voren. Wat het probleemgebied of welke geur het ook is, het is op te lossen met Ambius Premium Scenting.

Conventionele aerosol luchtverfrissers gebruiken zware druppels die wellicht 10 m2 bestrijken voor maximaal tien minuten. Ambius Premium Scenting maakt geen gebruik van zware druppels. De micro-grote geurdeeltjes van Premium Scenting zijn zo licht dat ze zwevend en gelijkmatig verspreid worden over de ruimte. De micro-grote deeltjes zijn 1/50 van de grootte van de aerosolen deeltjes en Ambius Premium Scenting gebruikt slechts 1/125.000 zoveel vloeistof waardoor het veel zuiniger is dan andere commerciële luchtverfrissers.

Lees onze case studies om te zien hoe onze klanten met het gebruik van Ambius Premium Scenting hun bedrijf hebben verbeterd. Voor vragen kunt u ons bellen op 0800-2600100 of neem online contact met ons op.

Image representing some of the Ambius Microfresh range of Ambient Scenting
0800-2600100

Premium Scenting

Afbeelding Ambius Microfresh geuren

Welke geur is geschikt voor u?

Hoofdkantoor en steunpunten

Kerstmagie

Laat Ambius wat kerstmagie binnen uw bedrijf brengen.

Scent Marketing

Versterk uw merk met de kracht van geuren.

Ambius